Otec Richard Hamšík otvorene prehovoril: Čo bude robiť Marek po kariére?

Správa o úplnom konci hráčskej kariéry Mareka Hamšíka (35) jeho otca Richarda (54) vôbec nezaskočila. Denníku Nový Čas prezradil, že ...
  • Zdroj: anc

Správa o úplnom konci hráčskej kariéry Mareka Hamšíka (35) jeho otca Richarda (54) vôbec nezaskočila. Denníku Nový Čas prezradil, že o jeho krokoch vedel už dávnejšie a aj to, čomu sa bude teraz venovať.

FOTOGALÉRIA: Marek Hamšík

„Nie som vôbec šokovaný, pretože Marek mi to oznámil už dávnejšie. Podľa mňa ešte mohol rok odohrať, ale rozhodol sa a treba to rešpektovať. Určite sa o tom poradil aj s manželkou i deťmi,“ poveda otec Richard.

Na otázku, či neplánoval dohrať kariéru v drese Slovana, odvetil: „Slovan bol v hre pred dvomi rokmi a mrzí ma, že to nevyšlo. Teraz už neplánoval návrat na Slovensko. Nechcel zažiť urážky, ako sa to stalo Martinovi Škrtelovi, takže aj to bol jeden dôvod.“

Fanúšikovia sa pýtajú, čo bude na športovom dôchodku robiť. Či bude pracovať v štruktúrach Neapola, alebo pri slovenskej reprezentácii, či vo svojej Hamsik Academy v Banskej Bystrici... „Jedna vec je stopercentná: chce sa naplno venovať svojej akadémii a zapojiť sa do trénerského procesu. Čo sa týka Neapola či reprezentácie, tak to sa musí vyjadriť Marek. Nejaké ponuky na spoluprácu sú, ale to už je na ňom,“ dodal R. Hamšík.

Na pôsobenie v Neapole má najkrajšie spomienky.
Ikonický Marek Hamšík urobil po 19 rokoch najťažšie rozhodnutie: Čo ho viedlo k ukončeniu kariéry Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});