Útočník Dávid Skokan: Koniec iba v Poprade?

Naplno trénuje, ale ešte nevie, aká bude jeho ďalšia športová budúcnosť. Reč je o skúsenom hokejovom útočníkovi Dávidovi Skokanovi (34), ...
  • Zdroj: Peter Jesenský

Naplno trénuje, ale ešte nevie, aká bude jeho ďalšia športová budúcnosť. Reč je o skúsenom hokejovom útočníkovi Dávidovi Skokanovi (34), ktorý po troch rokoch skončil pôsobenie v Poprade.

FOTOGALÉRIA: Dávid Skokan

Denníku Nový Čas prezradil, že nejaké ponuky má, ale potrebuje čas, aby sa rozhodol. Dokonca nevylúčil ani ukončenie hráčskej kariéry.

Účastník dvoch seniorských majstrovstiev sveta a slovenský šampión z roku 2012 so Slovanom sa do rodného Popradu vrátil v lete 2020. V drese Kamzíkov odohral posledné tri sezóny, v ktorých patril medzi kľúčové postavy tímu nielen na ľade, ale aj v kabíne.

„Áno, je pravda, že v Poprade končím. S vedením sme sa dohodli na ukončení zmluvy. Momentálne som už začal s letnou prípravou a uvidíme, kam povedú moje ďalšie kroky. Otvorené sú všetky alternatívy,“ povedal pre náš denník Skokan, čím naznačil, že v hlave sa pohráva aj s myšlienkou ukončenia hráčskej kariéry.

„Aj to je jedna z možností. Je to momentálne 50 na 50. Musím povedať, že už je o mňa nejaký záujem, ale potrebujem čas, aby som sa rozhodol. Veľa zaváži aj to, čo povie moja rodina, pretože mám tri deti,“ doplnil skúsený útočník.

HOKEJKU VYMENIL ZA VARECHU

Skokan sa minulý víkend zúčastnil v Spišskej Sobote už na 16. ročníku varenia kotlíkového guláša. „Chodím na takéto akcie veľmi rád a, samozrejme, aj priložím ruku k dielu. Je to dobrý relax od hokeja,“ doplnil Skokan.

Nela Lopušanová sa dostala medzi päticu kandidátov a kandidátiek na Cenu Piotra Nurowského pre najlepšieho mladého športovca Európy v roku 2023.
Ďalší skvelý úspech Lopušanovej: Tretia v ankete Hráčka sezóny podľa IIHF Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});