Nitra Knights v nedeľu aj s UFC silou! Zápasník nebude chýbať a odhalil dôvody

Americký futbal sa v Nitre stáva ďalším z obľúbených športov fanúšikov. Svedčí o tom návšteva na posledných dvoch domácich dueloch s ...
  • Zdroj: Nitra Knights

Americký futbal sa v Nitre stáva ďalším z obľúbených športov fanúšikov. Svedčí o tom návšteva na posledných dvoch domácich dueloch s Ústí nad Labem a Přerovom Mammoths, na ktorý sa prišlo pozrieť spolu cez 1600 fanúšikov.

FOTOGALÉRIA: Nitra Knights Buday

Na najbližší súboj klubu Nitra Knights potvrdil účasť aj zápasník UFC Martin Buday, ktorý je zároveň ambasádorom projektu. „Vidím, že chalanom sa darí. Teším sa z toho, že ich môžem konečne prísť osobne podporiť na zápas. V mojom okolí je o klub záujem, aj preto prídem so známymi a kamarátmi. Počuli sme, že atmosféra je výnimočná, takže sa na to tešíme," konštatoval borec, ktorý má na konte v UFC tri víťazstvá po sebe z troch zápasov.

Nitra zaskočila veľkého favorita.
Knihgts valcujú českú ligu! Nitra ďalej šokuje súperov Zobraziť článok

 

 

Klub si pre fanúšikov pripravil znova atrakcie v podobe skákacích hradov pre deti, polčasového vystúpenia a súťaží, ktoré budú prebiehať počas celého eventu. Rytieri aktuálne ťahajú sériu piatich víťazstiev v rade a v najbližšom zápase privítajú na Štadióne pod Zoborom túto nedeľu 4.6.2023 od 14:00 Znojmo Knights, ktoré je na druhom mieste v divízii západ.

 

 

„Znojmo Knights hrali posledné roky v rakúskej lige, očakávame vyrovnaný zápas. Dôležité je spomenúť, že v polovici sezóny sa posilnili o amerického quarterbacka. Cieľom oboch klubov je play off, o ktoré bojujeme stále my aj oni. Ich tím je určite lepší ako ukzauje ichrekord (dve výhry, päť prehier)," konštatoval aktuálne najlepší quarterback v lige Boris Bútora.

Prídite si vychutnať jedinečnú atmosféru už tento víkend, na štadióne Vás okrem iného budú čakať i stánky s občerstvením a pri ihrisku nebudú chýbať ani atraktívne cheerleaders. Lístky si môžete zakúpiť už teraz na predpredaj.sk.

Odporúčame z TIVI.sk
 
});