Tréner Weiss ukázal na štyri ligové hviezdy: Máme o nich záujem!

Tréner Slovana Bratislava Vladimír Weiss starší vymenoval štyri hviezdy slovenskej ligy. Všetci by mohli hrať u nás, máme o nich záujem!
  • Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Tréner Slovana Bratislava Vladimír Weiss starší vymenoval štyri hviezdy slovenskej ligy. Všetci by mohli hrať u nás, máme o nich záujem!

FOTOGALÉRIA: Weiss posily

Slovan Bratislava úspešne obhájil majstrovský titul, no na prehnané oslavy nebol čas. Tím už sústredí svoju pozornosť na blížiace sa boje o miestenku v skupinovej fáze niektorej z európskych súťaží. Vedenie horúčkovito pracuje na príchode nových posíl a potrebnom doplnení kádra.

Tréner Vladimír Weiss starší po ceremoniáli Jedenástka sezóny otvorene spomenul štyri mená zo slovenskej najvyššej súťaže, o ktoré má bratislavský klub záujem. „Tí hráči, čo sú tam, sú výborní. Všetkých by som do Slovanu bral. Či už sú to brankár Belko, Káčer, Polievka či Bartoš. Všetko sú to hráči, ktorí by mohli hrať v Slovane,“ citoval Weissa Sportnet. „Uvidíme, čo sa Slovanu podarí. Máme o nich záujem," dodal skúsený tréner.

Na snímke sprava Sebastian Nebyla, Zsolt Kalmár a Cesar Rodolfo Blackman Camarena (všetci Dunajská Streda) sa tešia z gólu
Dunajskú Stredu opustilo sexteto hráčov, odísť môžu aj ďalší: Prievan v tíme vicemajstra! Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});