Hviezda Trnavy na odchode do Slovana: Kapitán tomu nemôže uveriť!

Myslel som, že to má v hlave upratané, nechápe kapitán Trnavy Martin Mikovič. Hviezda Spartaka má namierené k úhlavnému rivalovi, posilniť ...
  • Zdroj: TASR - Lukáš Grinaj

Myslel som, že to má v hlave upratané, nechápe kapitán Trnavy Martin Mikovič. Hviezda Spartaka má namierené k úhlavnému rivalovi, posilniť by mal majstrovský Slovan Bratislava!

FOTOGALÉRIA: Savvidis

Fanúšikovia dostanú poriadny šok! Grécky legionár Kyriakos Savvidis zo Spartaka Trnava má namierené do tímu úhlavného rivala Slovana Bratislava.

„Savi tu bol tri roky, prišiel chvíľu po mne. Prežili sme tu spolu pekné roky. Vnímal som ho vždy ako slušného chlapca, ktorý to má v hlave upratané. Pokiaľ neuvidím jeho fotku s dresom, tak sa mi nechce veriť, že by to urobil, hoci všetko tomu nasvedčuje,“ reagoval kapitán Trnavy Martin Mikovič pre oficiálny klubový web.

Prestupy medzi tímami Trnavy a Slovana sú vnímané veľmi kontroverzne, pretože obrovská rivalita medzi Spartakom a "belasými" je dobre známa. Savvidis si s tým však ťažkú hlavu viditeľne nerobí.

Fanúšikovia Slovana oslavovali zisk titulu.
Oslavy titulu ich vyšli draho: Slovan dostal od zväzu poriadnu pokutu! Zobraziť článok

„Neverím tomu, že by to urobil. Vždy, keď sme sa rozprávali, tak mi tvrdil, že Spartak je preňho najviac a vie, ako tu v Trnave vnímame rivalitu medzi Spartakom a Slovanom. Nechce sa mi tomu veriť, ale keď to bude oficiálne, tak ma to zamrzí, lebo sa mi zdal taký inteligentný hráč. Tak, ako pôsobil na ihrisku, taký bol aj mimo neho," dodáva Mikovič.

Savvidis je odchovancom gréckeho klubu PAOK Solún, ktorý na Slovensku hráva od roku 2019. Po vydarenej sezóne v Michalovciach si ho stiahla Trnava, kde odohral uplynulé tri ročníky. Ďalší pravdepodobne už nepridá. Končí mu zmluva a ako voľný hráč mieri na Tehelné pole.

„Neviem o tom nič. Po júni budem voľný hráč. Počkám, aké budem mať ponuky a následne sa rozhodnem. Trnava mi nedala ponuku od novembra, keď sme diskutovali. Neviem, čo sa stane," reagoval Savvidis pre Trnavský Hlas. „Nerozmýšľam o tom teraz, chystám sa na dovolenku a potom budem premýšľať, čo sa stane. Nehovoril som s nikým, čakám, kým sa stretnem s mojím agentom v Grécku."

Medzi fanúšikmi konkurenčných táborov sú takéto prestupy vnímané ako zrada a v prípade, že sa šumy o presune Savvidisa do Slovana potvrdia, môže sa na zápasoch v Trnave tešiť na búrlivé privítanie od ultras.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});