Nešportové správanie? Norrie reaguje na obvinenia Djokoviča

Britský tenista Cameron Norrie odmieta tvrdenia Srba Novaka Djokoviča o jeho nešportovom správaní počas turnaja Masters 1000 v Ríme.
  • Zdroj: SITA/AP

Britský tenista Cameron Norrie odmieta tvrdenia Srba Novaka Djokoviča o jeho nešportovom správaní počas turnaja Masters 1000 v Ríme.

FOTOGALÉRIA: Djokovič Norrie

Obaja hráči sa pohádali po tom, čo ho Brit zasiahol loptičkou do členka. Norrie povedal, že Djokoviča nevidel, ale hneď sa mu ospravedlnil.

Srbský tenista Novak Djokovič.
Djokovič poslal politický odkaz: Aha, čo napísal o Kosove Zobraziť článok

Djokovič vyhral v osemfinále 6:3, 6:4, no na pozápasovej tlačovej konferencii ho kritizoval nielen za tento moment. Brit podľa neho nešportovo oslavoval každý vyhratý bod a pred posledným gemom si zobral aj lekárske ošetrenie: "To sú tie veci, o ktorých my hráči v šatni vieme, že to nie je fair play. Toto nie je spôsob, akým sa k sebe správame."

Norrie nerozumie kritike zo strany Srba: "Chcel som vyhrať. Hral som s jedným z najlepších hráčov na svete a snažil som sa mu to sťažiť, čo najviac som mohol. Nemyslím si, že som sa príliš tešil priamo pred ním a už vôbec, že som to robil naschvál," uviedol Norrie pre agentúru DPA. Britský hráč sa vyjadril aj k lekárskemu ošetreniu: "Trochu som cítil bedrový kĺb, preto som si ho zobral. Máme na to právo podľa pravidiel."

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});