Fantastická debutová sezóna Dávida Hancka: Okrem holandského titulu získal aj významné ocenenie

Letný prestup zo Sparty Praha do Feyenoordu Rotterdam mu nemohol vyjsť lepšie. Slovenský reprezentačný útočník Dávid Hancko (25) sa totiž ...
  • Zdroj: Northfoto

Letný prestup zo Sparty Praha do Feyenoordu Rotterdam mu nemohol vyjsť lepšie. Slovenský reprezentačný útočník Dávid Hancko (25) sa totiž hneď vo svojej prvej sezóne radoval z triumfu v holandskej Eredivisie a navyše získal aj prestížnu cenu, ktorú každoročne udeľuje portál AD Sportwereld.

FOTOGALÉRIA: Hancko získal okrem titulu aj významné ocenenie

V holandskej najvyššej futbalovej súťaži pôsobí množstvo zvučných mien, no podľa hodnotenia AD Sportwereld nad všetkými vyčnieval práve Dávid Hancko, ktorý si prebral významné ocenenie Hráč roka.

Rodák z Prievidze tak ku klubovému úspechu pridal aj individuálny, čo ho príjemne potešilo. „Ďakujem veľmi pekne. Obzvlášť ďakujem mojim spoluhráčom a všetkým v klube," uviedol Hancko na margo zisku prestížnej ceny prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

Hneď za ním sa v ankete umiestnil talentovaný útočník z PSV Eindhoven Xavi Simons. Trojicu najlepších doplnil spoluhráč slovenského reprezentanta z Feyenoordu Justin Bijlow.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});