Kuriózna situácia pred kľúčovým duelom: Na štadión Dortmundu vtrhli nečakaní návštevníci!

Poriadna kuriozita! Dôležité stretnutie Dortmundu proti Mainzu (2:2) si okrem desiatok tisíc fanúšikov nenechali ujsť ani netypickí návštevníci. ...
  • Zdroj: TASR/AP

Poriadna kuriozita! Dôležité stretnutie Dortmundu proti Mainzu (2:2) si okrem desiatok tisíc fanúšikov nenechali ujsť ani netypickí návštevníci. Na štadión totiž priletel roj včiel, ktorý obsadil jednu veľkú kameru, reflektor i ďalšiu techniku. Usporiadatelia tak boli nútení hmyz odstrániť.

FOTOGALÉRIA: Smútok Borussie Dortmund

V Signal Iduna Parku sa pred úvodným výkopom diali vskutku zaujímavé veci. Na ikonický štadión totiž zablúdil obrovský roj včiel, ktorý v blízkosti hracej plochy zasypal viacero častí vysielacej techniky. Húževnaté včely sa dokonca zniesli na kameru či reflektor.

Prítomní fanúšikovia si tak mohli užiť poriadne kuriózny moment, ktorý ale okamžite museli riešiť organizátori. Tí aj za pomoci hasičov odniesli napadnuté kusy techniky do bezpečnej vzdialenosti, aby sa mohol zápas začať v určený čas.

Ani mohutná podpora včiel však domácemu Dortmundu nepomohla k ukončeniu ligovej nadvlády Bayernu. Borussia totiž s Mainzom len remizovala 2:2, čo Mníchovčania naplno využili a po výhre 2:1 na pôde Kolína si v poslednej možnej chvíli zabezpečili zisk jedenásteho bundesligového titulu v rade.

Hráčom Borussie Dortmund ostali po poslednom kole len oči pre plač.
Nadvláda Bayernu Mníchov v Bundeslige pokračuje: Dortmund prišiel o náskok v poslednom kole! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});