Hviezdny nórsky útočník v tom má jasno: Čo by robil, keby nebol profesionálnym futbalistom?

Opät pobavil. Nórsky kanonier Erling Haaland (22) patrí medzi najlepších hráčov v súčasnosti a o svoju budúcnosť sa rozhodne báť nemusí. ...
  • Zdroj: TASR/AP

Opät pobavil. Nórsky kanonier Erling Haaland (22) patrí medzi najlepších hráčov v súčasnosti a o svoju budúcnosť sa rozhodne báť nemusí. Napriek tomu však má jasno v tom, čím by sa živil, keby mu nevyšla kariéra profesionálneho športovca.

FOTOGALÉRIA: Erling Haaland

Prvá sezóna v drese Manchestru City je pre Erlinga Haalanda ako z ríše snov. Prekonal množstvo individuálnych rekordov v Premier League, získal ligový titul a s tímom ešte zabojuje o zisk ďalších dvoch trofejí. V budúcotýždňovom finále Anglického pohára narazí Manchester City na mestského rivala z United a o triumf v Lige majstrov zabojuje proti talianskemu Interu Miláno aj so slovenským obrancom Milanom Škriniarom.

Nie nadarmo sú v City nadšení, že majú takéto útočné eso, ktoré dokáže strieľať góly ako na bežiacom páse. Talentovaný Nór mal ale premyslený aj záložný plán, keby mu náhodou kariéra profesionálneho športovca nevyšla. 

Výberom povolanie určite prekvapil mnohých fanúšikov. Erling Haaland sa totiž v nedávnom rozhovore pre britský Sky Sports nechal počuť, že v prípade futbalového neúspechu by bol buď farmárom alebo zváračom.

Erling Haaland v prvej sezóne v drese Manchestru City ohúril futbalový svet.
Žiadne prekvapenie sa nekonalo: Kto sa stal najlepším hráčom sezóny anglickej Premier League? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});