Po vypadnutí Slovákov z MS sa začalo horúčkovite špekulovať: Kto by mohol nahradiť trénera Ramsayho?

Špekulácie na seba nedali dlho čakať! Celý slovenský hokejový národ upriamil svoj zrak na trénera Craiga Ramsayho (72), ktorý sa momentálne ...

Špekulácie na seba nedali dlho čakať! Celý slovenský hokejový národ upriamil svoj zrak na trénera Craiga Ramsayho (72), ktorý sa momentálne rozhoduje o svojej budúcnosti.

Fotogaléria

Kanadský lodivod, ktorý má v zmluve ešte opciu na ďalší rok, zatiaľ nepotvrdil, či zostane za kormidlom nášho mužstva aj v ďalšej sezóne.

„Zatiaľ sme o tom nekomunikovali, zoberiem si pár dní na oddych. Boli to dva ťažké mesiace a všetci, či už realizačný tím alebo hráči, si potrebujú teraz oddýchnuť. Budem sa o tom s Mirom Šatanom rozprávať,“ povedal Ramsay po príchode z dejiska tohtoročných MS na bratislavské letisko.

Okamžite sa tak začali šíriť špekulácie o jeho budúcnosti vrátane tých, kto by mohol Ramsayho potenciálne nahradiť. „Predpokladám, že jeho asistenti, ako sú Pardavý a Podkonický, boli celé roky pri trénerovi Ramsaym z toho dôvodu, aby eventuálne boli pripravení ho nahradiť. Či to bude teraz, alebo o rok, uvidíme. Výsledky, ktoré na lavičke Slovenska dosiahol Ramsay, hovoria za všetko. Verím preto, že si za ten čas vychoval svojho náhradníka. Záleží však na kompetentných, aké bude nakoniec rozhodnutie,“ povedal pre Nový Čas bývalý reprezentant Tomáš Surový, ktorý má ešte jeden tip.

„Môj názor je taký, že skvelý kandidát na post trénera slovenskej repre by bol Vlado Országh. Ale on to podľa mňa nezoberie. Stále však nezabúdajme na to, že tréner Ramsay môže pokojne na našej lavičke zotrvať aj naďalej. Bude záležať na ňom, keďže opäť odviedol kusisko dobrej práce, ale možno už chce mať v živote trochu svoj pokoj,“ uzavrel Surový.

Potenciálni kandidáti:
Craig Ramsay (72) 30%
Ján Pardavý (51) 20%
Antonín Stavjaňa (60) 15%
Vladimír Országh (46) 25%
Ľubomír Pokovič (63) 5
iný 5%

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});