Slovenskí hokejisti sú už doma: Budú sledovať záver MS pri telke?

Zatiaľ čo slovenskí hokejisti sú už doma a užívajú si oddych po dlhej sezóne, štyri národné mužstvá stále pokračujú v hre na prebiehajúcom ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Zatiaľ čo slovenskí hokejisti sú už doma a užívajú si oddych po dlhej sezóne, štyri národné mužstvá stále pokračujú v hre na prebiehajúcom svetovom šampionáte, ktorý cez víkend vyvrcholí súbojmi o medaily vo fínskom meste Tampere.

FOTOGALÉRIA: Slovenskí reprezentanti

Denník Nový Čas zaujímalo, či budú zverenci trénera Craiga Ramsayho tieto zápasy sledovať pri televízií, alebo ich po vypadnutí už záver turnaja vôbec nezaujíma!

MISLAV ROSANDIČ (28) - OBRANCA

Po našom vypadnutí z turnaja, keď sa nám nepodarilo postúpiť do štvrťfinále, sa pre mňa turnaj skončil. Sezóna bola dlhá, tak že sa teším na voľno s rodinkou. Chystáme sa už teraz na dovolenku a veru neviem, či tam budú vysielať hokej (smiech). Výsledky si však na internete zo zvedavosti pozriem.

MARTIN CHROMIAK (20) - ÚTOČNÍK

Samozrejme, že si v televízii plánujem pozrieť zápasy na šampionáte o medaily. Keďže som bol celý rok mimo domu v zámorí, tak najbližšie týždne strávim s rodinou na Slovensku a oddýchnem si od hokeja. Potom určite vybehnem na pár dní na dovolenku aj k moru.

MAREK HRIVÍK (31) - ÚTOČNÍK

Musím povedať, že toho hokeja za posledné týždne bolo na mňa veľa, takže si potrebujem trošku oddýchnuť. A hlavne vypnúť od hokeja. Semifinále a ani duel o bronz pozerať nebudem, pozriem si iba výsledky na internete. Ale finále v nedeľu si zrejme v televízii pozriem, ak nebudem mať iný program.

PATRIK KOCH (26) - OBRANCA

Momentálne si po návrate domov plánujem užiť po náročnej sezóne rodinku a dvoch synčekov. Potrebujem si oddýchnuť a načerpať nové sily. Určite budem sledovať záver majstrovstiev sveta a zápasy si isto pozriem v televízii. Som zvedavý, ako to dopadne a kto získa zlato.

Slovensko nemá istú účasť na ZOH 2026.
Švajčiari nám opäť nepomohli: Slovensko si bude musieť účasť na ZOH zrejme vybojovať Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});