Zdrvený Vémola prvýkrát po prehre s Kinclom prehovoril: S týmto nadobro KONČÍM!

Český bojovník MMA Karlos Vémola (37) prvýkrát po zdrvujúcej prehre s Patrikom Kinclom (33) verejne prehovoril. Urobil zásadné vyhlásenie ...
  • Zdroj: OKTAGON MMA

Český bojovník MMA Karlos Vémola (37) prvýkrát po zdrvujúcej prehre s Patrikom Kinclom (33) verejne prehovoril. Urobil zásadné vyhlásenie a s týmto definitívne končí!

FOTOGALÉRIA: Vémola

Karlos Vémola utrpel v titulovom súboji strednej váhy (do 84 kilogramov) v organizácii OKTAGON MMA ťažkú porážku. Nedokázal nájsť recept na výbornú obranu úradujúceho šampióna Patrika Kincla. Ten skvele bránil pri pletive pokusy Vémolu o jemu typické strhy a v podstate k ničomu ho nepustil. Naopak, vyhral na signifikantné údery a súperovi spôsobil značné poškodenie v oblasti tváre. Poriadne ho "zmaľoval", jedno oko mal Karlos v podstate zavreté. Po prehre okamžite putoval do nemocnice, súperovi ani nepodal ruku a neprišiel ani na tlačovú konferenciu po turnaji v Prahe.

Vémola sa prvýkrát po ťažkej prehre vyjadril prostredníctvom príspevku na instagrame. „Do piateho kola som šiel s tým, že vediem. Keby som vedel, že to tak nie je, nastúpil by som do posledného kola inak a kľudne by som riskoval aj to, že sa nechám knockoutovať... Patrik je šampiónom, tak to proste je. Pokiaľ chcete šampióna poraziť, musíte ho prevalcovať alebo ukončiť a to sa mne, bohužiaľ, nepodarilo," písal Terminátor.

Zároveň spravil aj jedno veľké vyhlásenie. Avizuje, že vo váhe do 84 kilogramov sme ho videli naposledy. Vémola bol dlhé roky majstrom v tom, že dokázal zhodiť aj viac ako 20 kilogramov a potom rýchlo nabrať veľkú váhu späť a mať tak silovú aj váhovú prevahu nad súperom v zápasoch. Ako sám priznáva, už to nefunguje.

Karlos Vémola v súboji s Patrikom Kinclom.
Vémola dostal nakladačku ako ešte nikdy: Súper ho zmaľoval na nepoznanie! Zobraziť článok

„To, čo som predviedol svojej rodine, priateľom, tímu a všetkým okolo so zhadzovaním do 84, už opakovať nebudem. Takže do tejto váhy sa vracať nechcem. Žiadne ďalšie hazardovanie s vlastným zdravím. Sú tu na to mladší a lepší chlapci a moje telo už to proste nedáva, to je fakt," priznal Vémola.

Bude zaujímavé sledovať, ako sa vyvinie jeho budúcnosť. Na koniec tohto roka má dohodnutý odvetný zápas s Attilom Véghom. Ten Vémolovi vyjadril podporu a potvrdil, že o zápas s ním má záujem aj napriek tomu, že s Kinclom padol. Karlos ale pred prehrou s Kinclom vyhlásil, že keď nedokáže zdolať jeho, tak potom proti šampiónovi, akým je Végh, nemá čo robiť.

„Moja kariéra ale ešte neskončila. Mám s Oktagonom už dohodnuté zápasy a tie určite dodržím. Som predsa len šampiónom poloťažkej váhy. Čo bude ďalej, to sa uvidí," dodal Karlos Vémola s tým, že sa teraz chce viac venovať svojej rodine a oddychu.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});