Útočníci Čacho a Kelemen ukázali ozdoby na čepeli: Čo si to lepia na hokejky?

Rituál či zápasová pomôcka? Hokejisti Slovenska sa dôkladne starali počas svetového šampionátu v lotyšskej Rige o svoje hokejky, aby ...
  • Zdroj: mko

Rituál či zápasová pomôcka? Hokejisti Slovenska sa dôkladne starali počas svetového šampionátu v lotyšskej Rige o svoje hokejky, aby sa s nimi na ľade cítili čo najlepšie.

Každý z nich má svoje vychytávky a denník Nový Čas zaujímalo to, čo má na čepeli nalepené dvojica útočníkov Viliam Čacho (24) a Miloš Kelemen (23).

Už voľným okom sa dá z tribúny vidieť, že spomínaná dvojica našich útočníkov má na čepeli niečo nalepené.

„Je to špeciálna náplasť na čepeľ a robí sa každému na mieru. Niekto chce mať tú pásku drsnejšiu, niekto hladšiu, je to podľa každého želania. Hrám s ňou už nejaký čas a vyhovuje mi to, že si nemusím každý duel prepáskovať hokejku, pretože táto náplasť vydrží dlhšie. A lepšie mi na čepeli aj drží puk,“ povedal pre Nový Čas debutant v slovenskom tíme na MS v Rige Viliam Čacho, ktorý má na páske aj dve ozdoby. „Tie si už dolepujem sám. Ide o slovenský znak a číslo môjho dresu,“ dodal náš útočník.

S rovnakou páskou na hokejke reprezentuje Slovensko na turnaji aj útočník Arizony Miloš Kelemen. „Túto náplasť používam už tri-štyri roky a hrával som s týmito hokejkami aj v NHL. Niektorým hráčom to nevyhovuje, preferujú tradičné páskovanie, ale ja som s spokojný. Firma mi to vyrobí na mieru, dokonca už aj s tými nálepkami. So slovenským znakom a s číslom môjho dresu,“ vyjadril sa Kelemen.

Slovenskí hokejisti sa vrátili z MS v Rige do Bratislavy.
Slovenskí hokejisti sa vrátili z MS domov: V tichosti a bez vítania fanúšikov Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});