Brilantný úder amerického golfistu: Diváci nemohli uveriť vlastným očiam!

Toto sa len tak nevidí! Na prestížnom golfovom turnaji PGA Championship, kde hrajú tí najlepší hráči sveta, sa o najkrajší moment postaral ...
  • Zdroj: TASR/AP

Toto sa len tak nevidí! Na prestížnom golfovom turnaji PGA Championship, kde hrajú tí najlepší hráči sveta, sa o najkrajší moment postaral Američan Michael Block. Tomu sa podaril vskutku husársky kúsok. Nielenže jamku trafil na prvý pokus, no loptičku dokonca poslal do diery bez toho, aby sa čo i len dotkla zeme.

FOTOGALÉRIA: Michael Block

Block sa vo finálovom kole na pätnástej jamke ideálne oprel do loptičky, no napriek tomu nikto z prítomných neočakával, že z toho bude jeden z najkurióznejších a zároveň najlepších úderov v golfovej histórii. Loptička totiž úplne nečakane skončila v jamke bez toho, aby sa dotkla zeme.

Blockovi chvíľu trvalo, kým si uvedomil, čo sa mu podarilo, no následne si dal dole šiltovku a úprimne sa zaradoval. „Pôjdem domov ako najšťastnější chlap na svete. Bol to veľmi dobrý týždeň," povedal Američan pre SkySports. Block napokon na turnaji obsadil delené pätnáste miesto.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});