Škorvánek zatiahol proti Slovincom roletu: Skoro som si to tam hodil sám!

Slovenskí hokejisti potvrdili úlohu favorita! Tesne vyhrali proti Slovinsku a stále živia šance na postup do štvrťfinále.
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Slovenskí hokejisti potvrdili úlohu favorita! Tesne vyhrali proti Slovinsku a stále živia šance na postup do štvrťfinále.

FOTOGALÉRIA: Slovinsko - Slovensko

Ale už to nemajú vo vlastných rukách. Potrebujú pomoc Švajčiarov, ktorí musia za tri body zdolať Lotyšov. Slováci potrebujú zase v utorok vyhrať v riadnom hracom čase nad Nórskom.

Slovenskí hokejisti sa poriadne nadreli na tri body proti Slovincom, keď jediný gól duelu strelil útočník Richard Pánik.

Dôležitým mužom duelu bol aj brankár Stanislav Škorvánek, ktorý chytil niekoľko gólových šancí súpera a udržal postupové šance do štvrťfinále.

„Pred veľkou šancou Slovincov v závere do mňa išiel hráč a ja som sa potom musel vrátiť do pozície. Našťastie som si z toho nedal vlastný gól ako proti Čechom. Bol to ťažký zápas, no počítajú sa tri body," povedal po stretnutí pre RTVS brankár Stanislav Škorvánek, ktorý na svetovom šampionáte zaznamenal prvú nulu.

„Dnes to nebol jednoduchý zápas. Som rád, že mi to Slovinci dvakrát pri ich šanciach hodili do brucha. Hlavne, že sme vyhrali a ideme ďalej,“ dodal Škorvánek.

Celkové hodnotenie zápasu Slovinsko – Slovensko:

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});