Vémola dostal nakladačku ako ešte nikdy: Súper ho zmaľoval na nepoznanie!

Bol zmaľovaný na nepoznanie, nedokázal ani poriadne rozprávať a musel rovno do nemocnice! Karlos Vémola tvrdo padol v titulovej bitke ...
  • Zdroj: OKTAGON MMA

Bol zmaľovaný na nepoznanie, nedokázal ani poriadne rozprávať a musel rovno do nemocnice! Karlos Vémola tvrdo padol v titulovej bitke organizácie OKTAGON MMA s Patrikom Kinclom.

Karlos Vémola dostal nakladačku ako ešte nikdy! V titulovom súboji strednej váhy (do 84 kilogramov) v organizácii OKTAGON MMA v pražskej O2 Aréne nestačil na Patrika Kincla. Ten úspešne obhájil opasok šampióna, keď vyhral po piatich kolách na body.

Vémola tlačil, no nedokázal si presadiť svoju najsilnejšiu zbraň - strhy na zem. Párkrát sa mu to podarilo, no Kincl dokázal veľmi rýchlo vstať. Kincl dominoval v počte signifikantných úderov a tie sa podpísali na Vémolovej tvári, ktorá bola poriadne zmaľovaná. Pod oboma očami mal veľké modriny, opuchy a jedno z nich mal úplne zavreté. Z nosa mu tiekla krv.

„Karlos predviedol svoj typický štýl, no ak dostane vyrovnaného súpera, dopadne to takto. Zdolal som Karlosa v jeho vlastnej hre. To ma teší viac, ako keby som ho knokautoval,“ vyhlásil Patrik Kincl po víťaznom súboji. Oplatil tak Vémolovi porážku z roku 2018, keď podľahol po troch kolách na body.

Karlos Vémola
Kincl je v tomto prípade pripravený ukončiť kariéru, Vémola spochybnil súboj s Attilom Zobraziť článok

Vémola okamžite po verdikte opustil klietku aj halu. Súperovi nepodal ruku, vytratil sa z arény a zamieril do nemocnice. Chýbal aj na tlačovej konferencii po turnaji. „Nevieme, čo s ním je. Nedokázal ani poriadne rozprávať. Po mentálnej stránke to s ním určite nie je dobré, tá zdravotná sa spraví. Veľká prehra je proste veľká prehra,“ uviedol na sociálnej sieti jeden z majiteľov organizácie OKTAGON MMA Ondřej Novotný.

„Mrzí ma, že tu nie je, že sa na to vykašľal. Ani mi po zápase nepodal ruku… Som rád, že som ho porazil, že som ho zbil a mám opasok. Po súboji vyzeral skutočne hrozne,“ poznamenal Patrik Kincl na tlačovej konferencii.

Karlos Vémola mal naplánovaný na koniec roka 2023 odvetný zápas s Attilom Véghom. Je otázne, či po jeho prehre s Kinclom k tomuto duelu skutočne dôjde. Vémola sa totiž nechal počuť, že ak nedokáže zdolať Kincla, tak na šampióna, ako Végh si trúfať nemôže.

Zaujímavosťou je, že práve Patrik Kincl po triumfe s Vémolom navrhol, že by sa mohol stretnúť s Attilom Véghom. Ten sa spýtal fanúšikov, či by to chceli vidieť a ich reakcia bola veľmi pozitívna.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});