Weiss poslal pri oslavách titulu vulgárny odkaz Škrtelovi: Mám ťa rád, ale...

Bratislava žila futbalom! Piaty titul v rade či dominancia belasých, sezóna 2022/2023 našej najvyššej futbalovej súťaže priniesla ďalší ...
  • Zdroj: TASR - Pavel Neubauer

Bratislava žila futbalom! Piaty titul v rade či dominancia "belasých", sezóna 2022/2023 našej najvyššej futbalovej súťaže priniesla ďalší pohár pre bratislavský Slovan. Hráči si po záverečnom hvizde užívali oslavy s fanúšikmi.

 

FOTOGALÉRIA: Majstrovská oslava hráčov Slovana

Slovan síce v poslednom kole prehral na vlastnom štadióne s Podbrezovou, no nič to nemenilo na fakte, že opäť získal titul vo Fortuna lige. Viac ako 15 000 priaznivcov sa prišlo rozlúčiť s ročníkom 2022/2023 a osláviť piaty titul v rade.

Do finále sa pôjdeme biť, hlási tréner Weiss.
Tréner Weiss opäť perlil: Máme sedem-osem hráčov, ktorí tu nemajú čo robiť! Zobraziť článok

Počas osláv s priaznivcami belasých si zobral slovo Vlado Weiss mladší a mnohých prekvapil. "Škrťo (Martin Škrtel), mám ťa veľmi rád a veľmi si ťa vážim, ale tu je tvoja odpoveď: Je..ť Trnavu, tu ku..u, je..ť Trnavu," zakričal kapitán Slovana. 

 

 

Weiss chcel týmto pokrikom vrátiť úder Martinovi Škrtelovi, ktorý pri rozlúčke s trnavskými fanúšikmi skandoval "ŠK Slovan sku...á Bratislava," neskôr sa však za vulgarizmy ospravedlnil.

 

 

Radosť našich reprezentantov po strelení gólu.
Naši mladíci predviedli skvelý vstup do MS U20: Jednoznačné víťazstvo proti futbalovému trpaslíkovi Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});