Šéf Interu Miláno stále cíti horkosť: Po sezóne prehovorím o Škriniarovi!

Šéf Interu Beppe Marotta priznáva, že stále cíti horkosť z odchodu Milana Škriniara, ktorý sa dohodol na spolupráci s francúzskym PSG. ...
  • Zdroj: SITA/AP

Šéf Interu Beppe Marotta priznáva, že stále cíti horkosť z odchodu Milana Škriniara, ktorý sa dohodol na spolupráci s francúzskym PSG. Chcem chrániť klub, ale po skončení sezóny o tom prehovorím!

FOTOGALÉRIA: Škriniar

Slovenský obranca Milan Škriniar nesúhlasil s navrhovanou novou zmluvou v Interi Miláno a dohodol sa na spolupráci s francúzskym PSG. V lete odíde do Paríža ako voľný hráč zadarmo. Pritom vlani v lete ho mohol Inter predať, takto svoju oporu stratí celkom bez náhrady. Šéf milánskeho klubu Beppe Marotta netají, že z celej situácie je stále rozčarovaný.

„Rád by som o tom hovoril na konci sezóny," hovoril Marotta o situácii so Škriniarom pre Gazzetta dello Sport. „Určite sa to dalo vyriešiť lepším spôsobom. Ale chcem o tom hovoriť neskôr, aby som ochránil klub," dodal.

Hráči Interu Miláno.
Škriniar sa s Interom môže rozlúčiť trofejou z Ligy majstrov: Nerazzurri vyradili AC! Zobraziť článok

Škriniar dlhodobo pauzuje pre zranenie chrbta. Absolvoval operáciu, zotavuje sa a začal sa už individuálne pripravovať. Inter postúpil do finále Ligy majstrov, v ktorom bude bojovať proti Manchesteru City a je možné, že Škriniar sa dovtedy stihne vrátiť. Zahrá si v prestížnom zápase?

„Ak sa dokáže zotaviť do finále, potom sa rozhodne tréner. O jeho kvalite netreba diskutovať, ale netrénoval dva mesiace, takže môže mať problémy dostať sa na úroveň tejto súťaže. V každom prípade to bude na rozhodnutí trénera," reagoval Marotta, ktorý netají veľké rozčarovanie z toho, ako sa situácia so Škriniarom napokon vyvinula. „Stále je tu veľa horkosti," dodáva.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});