Ak dá Regenda gól, vyhrať môže až 13 252 €! Tipujte v Niké bezstarostne!

Po včerajšom neúspešnom súboji so Švajčiarskom čaká slovenských hokejistov na šampionáte v lotyšskej Rige ďalší súper. V zápase s Kazachstane ...

Po včerajšom neúspešnom súboji so Švajčiarskom čaká slovenských hokejistov na šampionáte v lotyšskej Rige ďalší súper. V zápase s Kazachstane sú Slováci jasní favoriti. Očakávajú to odborníci, bookmakeri i tipéri.

Fotogaléria

Ak dá Regenda gól, vyhrať môže až 13 252 €! Tipujte v Niké bezstarostne!

„V dnešnom zápase je jasným favoritom Slovensko. Takmer každý Slovák tipuje ich výhru. Iba jedno percento skúša remízu, respektíve ďalšie percento tipérov triumf Kazachstanu,“ prezradil hlavný bookmaker Niké Richard Slušný. Na výhru našich je však pomerne nízky kurz, preto tipéri hľadajú kurzovo zaujímavejšie tipy. Očakávajú, že vyhráme minimálne trojgólovým rozdielom, že vyhrávať budeme už po prvej tretine. Zo strelcov sú favoritmi osvedčené mená ako Hrivík, Pánik, Regenda či Hudáček. Hlavný bookmaker by však skúsil iného hokejistu. „Kelemena premiestnili do druhého útoku. Zmena mu pomohla. Včera pripravil gólovú prihrávku pre Kudrnu, dnes by sa mohol do streleckej listiny zapísať sám. Kurz na to, že strelí gól, je zaujímavý – 4,14. Prípadne, väčšou pravdepodobnosťou je, že v zápase strelí gól niekto z obrancov,“ dodáva Slušný.

Na Slovákov si stavil za 1000 €!

Keďže Slováci sú jasnými favoritmi a na ich víťazstvo je pomerne nízky kurz, tipéri skúšajú rôzne kombinácie. „Jeden z tipérov si podal tiket za 1000 €. Očakáva výhru Slovenska a výhru Nemecka nad Rakúskom. Vyhrať tak môže 1720.“ Ďalší tipér si vybral stávku na počet gólov. „V zápase Lotyšsko – Slovinsko očakáva minimálne 4 góly a v dueloch Kazachstan – Slovensko a Maďarsko – Fínsko aspoň 5 gólov. Podal si to za tisícku, vyhrať môže 2200 €!“ Zo strelcov zaujme tiket, na ktorom figurujú šiesti strelci. Medzi nimi je i jeden Slovák. „Ak dá gól aj Pavol Regenda, vyhrať môže 13 252 €!“

Bezstarostné majstrovstvá v Niké

Ak si niektorú zo stávok vyberiete na svoj tiket, prajeme vám len výherné tikety. No ak by sa vám predsa len nedarilo, v Niké aj dnes môžete tipovať bezstarostne. Stačí si zostaviť tiket s celkovým kurzom minimálne 5. Ak váš tiket bude nevýherný, Niké vám vráti vklad až do výšky 5 €. „Každý hrací deň základných skupín hokejových majstrovstiev sveta vrátime tipérom za ich nevýherné tikety až 5 eur v nikoch, počas štvrťfinále a semifinále až 10 eur v nikoch a počas finálovej nedele až 20 eur v nikoch! Celkovo tak vrátime klientom až 100 € v nikoch. S Niké tipujete počas MS bez starostí, preto sa bonus volá Bezstarostné majstrovstvá,“ dodal Slušný.

Vyberte si z bohatej ponuky kurzových stávok v Niké!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk