Sexi Švajčiarka zakázala mame čítať komentáre: Za všetko môžu fanúšikovia!

Spustila sa na ňu vlna negatívnych komentárov! Švajčiarsku futbalistku Alishu Lehmannovú (24) sleduje na sociálnych sieťach vyše 13 miliónov ...
  • Zdroj: instagram.com/alishalehmann7

Spustila sa na ňu vlna negatívnych komentárov! Švajčiarsku futbalistku Alishu Lehmannovú (24) sleduje na sociálnych sieťach vyše 13 miliónov ľudí. Kvôli niektorým z nich však musela zakázať prezerať komentáre vlastnej mame.

FOTOGALÉRIA: Alisha Lehmannová

Fantasticky vyzerajúca hráčka anglickej Aston Villy patrí medzi najznámejšie futbalistky na svete. Dôkazom toho sú milióny sledujúcich na sociálnych sieťach. Nie všetci z nich sú však úplne prajní.

Švajčiarka sa v ostatnom období musí popasovať so spŕškou negatívnych komentárov voči jej osobe. Anonymní užívatelia ju posielajú k šporáku. „Tí ľudia nevideli jediný futbalový zápas, ale hovoria, že ženy nevedia hrať futbal a mali by byť v kuchyni,“ povedala Lehmannová pre Daily Mail.

Hoci ona sama sa neprajníkmi príliš nezaoberá, o čosi vážnejšie to už berie jej mama, ktorej prikázala, aby vulgarizmy a nevyžiadané správy vôbec nečítala. „V živote sa len nudia a musia niečo povedať. To je za počítačom vždy jednoduché. Mne je to jedno, ale ide o moju rodinu.“

(ilustračné foto)
Spolupracoval so Štěpánkom či Kvitovou: Uznávaný český tréner († 58) si vzal život Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});