Ostrá kritika z každej strany! Do Ľuptáka sa pustili hráči i fanúšikovia: Veľké sklamanie!

Ostrá kritika z každej strany! K novému majiteľovi klubu z Liptova sa vyjadrili hráči i fanúšikovia.
  • Zdroj: TASR - Branislav Račko

Ostrá kritika z každej strany! K novému majiteľovi klubu z Liptova sa vyjadrili hráči i fanúšikovia.

FOTOGALÉRIA: Róbert Ľupták

Skúsený hokejista Martin Kriška sa pre oficiálny web klubu z Liptovského Mikuláša vyjadril nesúhlas s novým majiteľom Liptákov. "Všetko toto, čo sa tu deje vnímam a dosť negatívne to na mňa pôsobí. Všetci vieme, že to vyhral pán Ľupták. Ja osobne ho súdiť nemôžem, pretože osobne ho nepoznám, nikdy sme sa nestretli, ale hovoria za neho skutky a činy či už sme videli nejaké tie videá kolujúce na internete alebo, čo som počul od kamarátov z hokejového prostredia o jeho správaní," povedal Kriška.

"Vidím výsledky za jeho pôsobenia v Detve, kde položil klub, rovnako v Prešove klub vypadol z Tipos extraligy. Takému človeku podľa mňa na hokeji v Liptovskom Mikuláši nezáleží, neverím tomu. Ja, ako mikulášan som tu celý život, poznám sa s veľa ľuďmi. To hokejové mikulášske hnutie stojí za mnou. Mal som veľa telefonátov, aby som niečo s tým urobil, hoci ja som malý "pán" na to, ale ako vravím, väčšina stojí za mnou či už fanklub, ľudia okolo hokeja, nejakí sponzori, ktorí mi povedali, že tomu pánovi na hokej nedajú nič.," pokračoval.

"Nechápem, prečo sa sem pán Ľupták tiská, keď ho tu nik nechce a nie je tu vítaný. V Liptovskom Mikuláši mu sponzorsky nepomôže nik, okrem mesta, ktoré schvaľuje dotáciu na hokej každý rok."

"Ja som tu doma a toto si na triko vziať nechcem. Ak to naozaj pán Ľupták podpíše, tak aj keď mám platnú zmluvu ja pod ním hrať hokej v Liptovskom Mikuláši nebudem, to je moje konečné rozhodnutie."

"Ukončenie mojej kariéry v Liptovskom Mikuláši som si predstavoval trošku inak, ale žiaľ život je taký.. Stále však verím, že to dopadne dobre. Názor ako ja má aj väčšina chalanov v šatni, určite nikto nevystúpi, pretože sú to mladí chalani, majú mladé rodiny a je to ich živobytie. Nikto im to nezazlieva, boja sa, že prídu o prácu. Ja to beriem, ja už mám svoj vek a našťastie nie som závislý na hokeji," uzavrel Kriška.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});