S Ďatelinkom a Hoškom vytrel podlahu, teraz zabojuje o titul: Nenad Avramovič je odhodlaný stať sa šampiónom!

Srbský MMA bojovník Nenad Avramovič má za sebou v rámci RFA 2 zápasy a rovno proti dvom hviezdam organizácie. Najskôr šokujúco uškrtil ...
  • Zdroj: RFA

Srbský MMA bojovník Nenad Avramovič má za sebou v rámci RFA 2 zápasy a rovno proti dvom hviezdam organizácie. Najskôr šokujúco uškrtil Milana Ďatelinku na gilotínu a potom dokázal odkontrolovať na zemi Dávida Hoška.

Rovnaký scenár očakáva aj v historicky prvom titulovom MMA zápase RFA proti Humburgerovi. Tento šampiónsky zápas zavŕši celý turnaj RFA 11 VIP edition v Bratislave. Lístky sú dostupné v sieti Predpredaj.sk.

FOTOGALÉRIA: Nenad Avramovič

Najskôr na ulici, potom v gyme

To, že mnoho bojovníkov svoje umenie ešte pred začatím profesionálnej kariéry najskôr predvádzalo na ulici, nie je žiadnym tajomstvom. Avramovič má za sebou podobnú minulosť a s pouličnými bitkami skončil, keď prvýkrát začal trénovať bojové umenia.

„Môj prvý kontakt s bojovými športmi bol najprv na ulici, to nebol ten najlepší spôsob. Potom ma niektorí priatelia priviedli do Muay Thai klubu, to bol môj prvý správny kontakt s bojovými umeniami,“ ozrejmil svoje začiatky s bojovými umeniami.

Okrem úpolových športov sa rád venuje aj iným pohybovým aktivitám. „Mám rád aj iné športy, ale predovšetkým bojové umenia. Okrem toho mám ešte veľmi v obľube pobyt v prírode,“ popísal Nenad svoje voľnočasové aktivity.

Ďatelinka ani Hošek nemali nárok

Do RFA prišiel Avramovič ako pomerne skúsený bojovník, no predovšetkým vo welterovej váhe. Premiéru absolvoval na turnaji RFA Grand Opening v Bratislave. V hlavnom zápase kompletne zaskočil Milana Ďatelinku a po Slovákovom takedowne nasadil perfektnú gilotínu. Na RFA 3 sa mal stretnúť proti Dávidovi Hoškovi, no zápas sa presunul o turnaj neskôr.

Hošek s jasnou stratégiou nepustiť Avramoviča k takedownu nemal najmenší nárok uspieť. Srbský bojovník nedovolil Hoškovi rozpútať peklo v postoji a vďaka skvelej stratégii dokázal po celé 3 kolá českého bombardéra odkontrolovať. Po dvoch dominantných víťazstvách si vyslúžil titulovú šancu, ktorú dostane na RFA 11 v Bratislave.

Vyhrá ten, kto si presadí svoju hru

Jeho súperom bude doposiaľ nezdolaný Dominik Humburger, proti ktorému sa pobije v zápase na 5x5 minút. Na rozdiel od Humburgera už srbský bojovník jednu takú skúsenosť má: „Jeden titulový zápas na 5x5 minút už mám za sebou. Do šampiónskych kôl som sa ale nedostal, keďže som ho ukončil v treťom kole,“ zaspomínal na svoj doposiaľ jediný šampiónsky duel.

Teraz ho čaká ďalší proti Humburgerovi a podľa Avramoviča bude kľúčovým faktorom zápasu presadenie si svojej stratégie. „Vyhrá ten, kto sa lepšie pripravoval a kto si presadí svoju hru,“ predpovedá Nenad Avramovič, ktorý je za túto šancu veľmi vďačný: „Ďakujem organizácii, že mi dala príležitosť a zároveň si myslím, že som si to zaslúžil.“ Či túto príležitosť aj bude vedieť zúročiť zistíme už 10. júna na RFA 11 VIP Edition. Lístky sú dostupné v sieti Predpredaj.sk.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});