Tajné prepustenie z nemocnice? Manželka krasokorčuliara dala veci na poriadok

Chce pre neho to najlepšie. Keď ruský krasokorčuliar Roman Kostomarov (46) bojoval niekoľko mesiacov o život, jeho manželka Oxana Domninová ...
  • Zdroj: instagram/domninaoksanaice

Chce pre neho to najlepšie. Keď ruský krasokorčuliar Roman Kostomarov (46) bojoval niekoľko mesiacov o život, jeho manželka Oxana Domninová (38) stála pri ňom.

FOTOGALÉRIA: Roman Kostomarov

Špekulovalo sa, že po amputácii by pre slávneho Rusa bola najlepšia rehabilitácia v Nemecku alebo Izraele. Ruské médiá špekulovali, že sa veci dali do pohybu, na čo reagovala Oxana.

Hosťom Kristíny Pavlikovskej počas zápasu Slovenska so Švajčiarskom bude bývalý slovenský hokejový reprezentant a tréner Róbert Pukalovič.
MS v hokeji očami hostí Nového Času: Zápas so Švajčiarskom rozobral Róbert Pukalovič Zobraziť článok

Kostomarov prišiel do nemocnice v polovici januára na zápaľ pľúc a vtedy nikto ani len netušil, že tam pobudne niekoľko mesiacov a budu mu musieť amputovať niekoľko končatín. Médiá teraz špekulujú, že bývalý ruský krasokorčuliar bol z nemocnice tajne prepustený. Zároveň sa rieši jeho rehabilitácia v zahraničí. V hre bolo Nemecko a Izrael, kde by bol transport asi podstatne jednoduchší, kvôli sankciám. Manželka Romana Oxana ale všetko uviedla na pravú mieru:

„Roman pokračuje v liečbe v Komunarce a nechystá sa na odchod do zahraničia,“ citoval Oxanu web RBC Sport.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});