Legendárny Golonka: Zlato Slovákov na MS 2002 bola náhoda! Reaguje aj na Réwaya a Slafkovského

Legendárny československý hokejista Jozef Golonka oslávil začiatkom roka jubilejných 85 rokov. Bývalý reprezentant sa teraz vyjadril, ...
  • Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Legendárny československý hokejista Jozef Golonka oslávil začiatkom roka jubilejných 85 rokov. Bývalý reprezentant sa teraz vyjadril, že zlato z Göteborgu považuje za dielo náhody.

FOTOGALÉRIA: Jozef Golonka

Rodák z Bratislavy priznal, že má bližšie k českému hokeju. „Sledujem viac český hokej ako slovenský, pretože sa mi nepáči ako je na Slovensku veľký príliv zahraničných hráčov na úkor mladých,“ povedal pre hokej.cz Golonka.

„Mne pomohli hlavne českí hráči, vzali ma do tímu. Vyhodili ma potom z národného tímu – bol som divoký búrlivák proti niektorým predpisom. Keď sa mi niečo nepáčilo, tak som to povedal,“ objasnil Jozef Golonka, ktorému prischla prezývka Žiletka.

Bývalý hokejista prezradil, že nemá dobré vzťahy so Slovenským zväzom ľadového hokeja. Rovnako ako ostatní hráči zo staršej generácie. Bude teda doma držať palce Slovákom alebo Čechom? „Budem absolútne neutrálny. Ja a ani staršia generácia hokejistov nemá dobré vzťahy s hokejovým zväzom.“

Slovenský hokejový reprezentant Peter Cehlárik.
Strach o Petra Cehlárika: Lekár prehovoril o jeho zdravotnom stave! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});