PSG hľadá náhradu za Messiho: Túto hviezdu má aktuálne v hľadáčiku

Portugalský futbalista Bernardo Silva by mohol nahradiť Lionela Messiho v Paríži St. Germain. Hviezdneho Argentínčana spájajú s návratom ...
  • Zdroj: TASR/AP

Portugalský futbalista Bernardo Silva by mohol nahradiť Lionela Messiho v Paríži St. Germain. Hviezdneho Argentínčana spájajú s návratom do FC Barcelona či lukratívnym prestupom do Saudskej Arábie po tejto sezóne.

Silva nastupuje pravidelne za Manchester City a do Paríža by mohol ísť výmenou za Neymara. V Ligue 1 už v minulosti pôsobil – v rokoch 2014 až 2017 hral za Monaco. Na ihrisku môže zastúpiť aj pozíciu stredopoliara či krídelníka.

O možnom príchode 28-ročného stredopoliara informoval podľa španielskych médií športový poradca PSG Luis Campos. Ten stál v roku 2017 aj za príchodom Kyliana Mbappeho, ktorý patrí ku kľúčovým hráčom.

Po Messiho návšteve sa okamžite objavili špekulácie o jeho možnom odchode do Saudskej Arábie
Messiho prestup je hotová vec: Dostal ohromný kontrakt! Zobraziť článok

Klub vyhral osem domácich titulov v predchádzajúcich desiatich sezónach, no v predošlých dvoch ročníkoch vypadol z Ligy majstrov už v osemfinále. V spojitosti s posilnením parížskeho klubu sa tak hovorí aj o Harrym Kaneovi či Victorovi Osimhenovi.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});