Kincl je v tomto prípade pripravený ukončiť kariéru, Vémola spochybnil súboj s Attilom

Už o pár dní to vypukne. Jeden z najväčších zápasov histórie Oktagon MMA sa bude konať počas najbližšieho víkendu v pražskej O2 Aréne. ...
  • Zdroj: instagram @karlos_terminator_vemola

Už o pár dní to vypukne. Jeden z najväčších zápasov histórie Oktagon MMA sa bude konať počas najbližšieho víkendu v pražskej O2 Aréne. Pôjde o odvetu súboja Kincl vs Vémola. Minimálne z jednej strany to bude osobné, Karlos zároveň potvrdil, že jeho ďalší plánovaný súboj s Attilom by mohol byť za určitých okolností v ohrození.

Oktagon prekvapil fanúšikov!
Oktagon prekvapil fanúšikov! Video o zápase Kincl vs Vémola valcuje internet Zobraziť článok

Samotný duel sa už prekladal kvôli zdravotným problémom Karlosa Vémolu. Tentoraz by už očakávanú odvetu nemalo nič prekaziť. Vémola absolvoval pred mesiacom súboj s Al Matavaom, v ktorom zvíťazil v prvom kole na submisiu, no pochybnosti nad jeho možnou výhrou nad Kinclom zo strany fanúšikov spôsobili najmä jeho problémy v stand upe v spomínanom zápase na Oktagon 41.

Pre Kincla je to osobný súboj po spore, ktorý obaja pred niekoľkými rokmi mali. Bývalý borec KSW dokonca priznal, že odveta s Karlosom bola pre neho hlavnou motiváciou príchodu do Oktagonu, kde sa stal po súboji s Pirátom šampiónom strednej váhy.

Vémola má už v pláne nastúpiť aj do zápasu s Attilom, o čom sa v médiách viackrát písalo a dokonca aj Oktagon na túto tému neraz otvorene prehovoril. Fanúšikovia netrpezlivo čakajú len na posledný impulz, ktorým bude plagát s tvárami oboch účastníkov zápasu storočia.

Ak nebudem schopný poraziť Kincla, tak si nemôžem o sebe myslieť, že dokážem poraziť skvelého šampióna akým je Attilu. Kincl má môže poraziť len vtedy, keď spravím chybu. Nesmiem ju jednoducho spraviť, vie ako sa na zápasníka pripraviť. Je inteligentný fighter, no hlava ho zväzuje, akonáhle dostane jednu dve bomby, ako napríklad v zápase s Pirátom. Proste hlava mu veľa zápasov vyhráva, ale aj prehráva," konštatoval Vémola v najnovšiom diely Na Dohled.

 

Nešiel som do GameChangeru kvôli tomuto zápasu. Po tých rokoch, jeho štýl
bude stále rovnaký, s takým boxingom, keby ma sundal, tak končím kariéru.
Alebo aj naskočeným kolenom či highkickom. Ja si žiadny tlak nepripúšťam,
on si naplánoval ďalšie zápasy, s tým sa mu nebude nastupovať úplne
jednoducho,"
povedal šampión strednej váhy Oktagonu Patrik Kincl.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});