Peter Cehlárik duel s Kanadou nedohral: TOTO stálo za jeho odstúpením

Autor jediného slovenského gólu v zápase B-skupiny proti Kanade (1:2 po predĺžení a samostatných nájazdoch) sa na ľade predstavil len ...
  • Zdroj: TASR - Martin Baumann

Autor jediného slovenského gólu v zápase B-skupiny proti Kanade (1:2 po predĺžení a samostatných nájazdoch) sa na ľade predstavil len v prvých dvoch tretinách a pri neúspešnom samostatnom nájazde. Jeho strata bola citeľná najmä počas presilových hier.

FOTOGALÉRIA: Slovensko - Kanada

Jeden z našich najlepších útočníkov identifikoval, čo mohlo byť príčinou, že sme obrovského favorita neobrali o viac ako jeden bod. „Dali sme si šancu vyhrať zápas, ale mali sme hrať viac disciplinovanejšie, vylúčenia nás podkopli. V tretej tretine sme však podali výborný výkon a máme na čom stavať. Chcelo to viac bodov do tabuľky," prezradil Cehlárik svoje pocity pre TASR. 

Rodák zo Žiliny však v záverečnej dvadsaťminútovke i predĺžení nebol schopný pomôcť spoluhráčom k dosiahnutiu lepšieho výsledku. „Ja som v druhej tretine zblokoval strelu, chcel som hrať ďalej, ale už to nešlo," stručne doplnil príčinu, prečo sme ho na ľade v kľúčových chvíľach nevideli.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});