Attila Végh zdolal veterána UFC, Rytmus nestačil na legendu: Do ringu sa postaví aj Hossa!

Štvrtý event Fight Night Challenge ponúkol včera v mestskej športovej hale aj náročnejším fanúšikom dokonalú šou. V súbojoch sa predstavili ...
  • Zdroj: FNC

Štvrtý event Fight Night Challenge ponúkol včera v mestskej športovej hale aj náročnejším fanúšikom dokonalú šou. V súbojoch sa predstavili mená ako Rytmus, Attila Végh, Marek Bartl, Karol Ryšavý či Adam "Bergino" Berger.

FOTOGALÉRIA: FNC 4

V rámci boxerského eventu jedinečnej organizácie nechýbal ani boxerský megasúboj, v ktorom zo šampiónov vyšiel úspešne Michal Takács, ktorý na body porazil rovnako niekoľkonásobného majstra Slovenska v boxe Viliama Tanka. V rámci prvých dvoch súbojov, ktoré boli pre fanúšikov dostupné zadarmo na youtube zvíťazil boxer Filip Kostúr nad Macedóncom Kostovskim na body a rovnako na body triumfoval nad Mariánom Mišalkom borec domáceho Spartakusu Filip Hačko.

 

 

Prvý súboj celebrít priniesol prekvapenie v podobe knokautu, ktorý prišiel už po minúte boja. Ten uštedril influencer Ján "Johny" Murcin súperovi Ivanovi Lipkovicsovi vo váhe do 123 kilogramov. V ringu FNC sa predstavil prvýkrát aj Nathan Dzaba, ktorého fanúšikovia poznajú zo šou Survivor, prípadne z Oktagonu, kde v MMA bojoval proti Adamovi Raiterovi.

Šimon "Šimi" Koleň po problémoch v prvom kole, kde mu Nathan uštedril knockdown napokon dokázal zápas doviesť do víťazného konca a v ringu FNC si tak po remíze s Kristiánom Mesíčkom pripísal aj víťazstvo. Expresný knokaut v celebritnom doručil na FNC 4 a aj účastník projektu Farma Michal Mošpan, ktorý ukončil po 50-tich sekundách Branislava Martanoviča tvrdým knokautom, čím zároveň stanovil rekord organizácie.

Adam "Bergino" Berger si to rozdal s fighterom Radkom Roušalom, ktorý Bergera poriadne vytrápil v prvom kole. Po zranení napokon známy influencer nemohol pokračovať zápase, čo pre Roušala znamenalo
víťazstvo na RSC. V odvete medzi Denisom Gondžalom a Denisom
Farkašom sa podarilo vyrovnať vzájomné účtovanie Farkašovi, ktorý
predtým v MMA prehral.


Farkaš po dominantnom výkone zvíťazil 3:0 na body a po zápase zakopal vojnovú sekeru, keď sa Gondžalovi ospravedlnil za urážky pred duelom. V boji Karola Ryšavého a Mareka Bartla, do ktorého nastupoval Bartl s váhovou prevahou predviedli borci Oktagonu kvalitný boxérsky zážitok, na ktorého konci bola zdvihnutá ruka Bartla po triumfe na body.

 

 

Attila Végh nastúpil do trnavského ringu proti bývalému zápasníkovi UFC Ericovi Spicelymu, ktorý Attilu počas súboja ničím výrazným neohrozil. Aj preto si Végh pripísal tretí triumf v organizácii, keď predtým zdolal Patrika Kincla a Emanuela Newtona.

V hlavnom zápase večera sa Patrik "Rytmus" Vrbovský postavil Petrovi "Monstrovi" Knížemu. Kníže nedal Rytmusovi žiadnu šancu vďaka neustálemu tlaku, ktorý vyvíjal počas celých troch kôl. Rytmus naopak ukázal obrovské srdce, keď po tvrdých úderoch dokázal niekoľkokrát reagovať a pripísal si na konto mimoriadnu skúsenosť. Kníže zvíťazil na body hladko 3:0.

 

 

Ďalší turnaj organizácie sa bude konať už 2.12.2023, na ktorom sa predstaví v hlavnom súboji raper Momo, ktorého preverí bývalý hráč NHL Marcel Hossa.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});