Tatar v zámorí utiekol novinárom: Ponáhľa sa do Rigy?

Slovenský útočník Tomáš Tatar (32) po výstupnom mítingu v New Jersey utiekol zámorským novinárom. Ponáhľa sa azda kapitán reprezentácie ...
  • Zdroj: SITA/AP

Slovenský útočník Tomáš Tatar (32) po výstupnom mítingu v New Jersey utiekol zámorským novinárom. Ponáhľa sa azda kapitán reprezentácie z vlaňajšieho svetového šampionátu do Rigy?

FOTOGALÉRIA: Tatar

Slovenský útočník Tomáš Tatar má za sebou výstupný míting s predstaviteľmi klubu New Jersey Devils. Po ňom sa nedostavil na stretnutie so zámorskými novinármi, na čo upozornil Ryan Novozinsky v príspevku na sociálnej sieti twitter. „Tomáš Tatar nie je na záverečných rozhovoroch."

Reagoval aj James Nichols, ktorý upresnil, že na mítingu s predstaviteľmi klubu slovenský útočník bol, ale vyhol sa rozhovorom s novinármi. „Objasnenie k Tomášovi Tatarovi: Bol tu na výstupných pohovoroch. Neuvedomil si, že by nemal odísť skôr, ako sa stretne s médiami."

 

 

Zabudol Tatar snáď na plnenie mediálnych povinností? Alebo jednoducho nemal chuť po nevydarenom play off odpovedať na otázky novinárov? Či sa ponáhľal do Rigy, kde jeho krajania bojujú na majstrovstvách sveta? Zatiaľ odpovede na tieto otázky nepoznáme. Isté je, že pre slovenský tím by bol kapitán z vlaňajších MS vítanou posilou. Konečný verdikt by mal padnúť v najbližších hodinách.

Slováci sa pripravujú na prvý zápas.
Tatar stále otázny: V akej zostave budeme hrať proti Lotyšom? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});