Tatarovi a Nemcovi vyzváňajú v zámorí mobily: Posilnia Slovensko na šampionáte?

Už balí kufre. Slovenský hokejový obranca Šimon Nemec (19) posilní Slovensko na majstrovstvách sveta v Rige.
  • Zdroj: TASR - Martin Baumann

Už balí kufre. Slovenský hokejový obranca Šimon Nemec (19) posilní Slovensko na majstrovstvách sveta v Rige.

FOTOGALÉRIA: Tomáš Tatar

Talentovaný bek bol pripravený pomôcť New Jersey Devils v semifinále play off NHL proti Caroline. New Jersey dnes v noci ale nezvládlo piaty zápas, sériu prehralo 1:4 na zápasy a sezóna sa tak pre slovenského obrancu Šimona Nemca a útočníka Tomáša Tatara (32) skončila.

Na snímke zľava český hokejista Dominik Kubalík, hráč Slovenska Marek Hrivík, hráč Česka Filip Chytil a hráč Slovenska Miloš Kelemen.
Slovensko – Česko ONLINE: Slováci tesne prehrali v úvodnom zápase šampionátu Zobraziť článok

Trénerský štáb komunikuje aj s útočníkom Tomášom Tatarom, ktorému sa tiež skončila sezóna. "So Šimonom to vyzerá veľmi dobre. Je pripravený prísť. Jeho klub sa vyjadril, že ho pustia. Je to len otázka administratívy. Dnes v noci nášho času by mal letieť a čakáme, že dorazí. S Tomášom sme v kontakte, chceme aby nás posilnil, ale zatiaľ nevieme," uviedol po piatkovom dopoludňajšom rozkorčuľovaní pre TASR v Rige asistent trénera Peter Frühauf.

Nemec pravdepodobne zasiahne do bojov v pondelok, Slováci nastúpia o 15.20 h vo svojom treťom súboji v skupine proti Kanade. "Je to reálne," potvrdil Frühauf.

Zverenci Craiga Ramsayho odštartujú šampionát v piatok o 15.20 SELČ proti Česku. Frühauf neprezradil, kto z tria Hlavaj, Škorvánek, Riečický nastúpi do bránky. "Káder je v poriadku, až na malé boľačky. Chalani sú dobre nastavení. Kto bude chytať vám teraz nepoviem. Máme osem obrancov, nastúpi len sedem a máme štrnásť útočníkov a nastúpi len dvanásť."

Prvými hosťami Kristíny Pavlikovskej budú bratia Richard a Rastislav Pavlikovskí.
MS v hokeji očami hostí Nového Času: Zápas s Českom rozobrali bratia Pavlikovskí Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});