Svetová trojka naložila organizátorom turnaja v Madride: V ktorom storočí to žijete?

Svetová trojka Jessica Pegulaová (29) skritizovala usporiadateľov tenisového turnaja v Madride z minulého týždňa. Po finále štvorhry ...
  • Zdroj: SITA/AP

Svetová trojka Jessica Pegulaová (29) skritizovala usporiadateľov tenisového turnaja v Madride z minulého týždňa. Po finále štvorhry totiž nemali hráčky možnosť prehovoriť k divákom.

FOTOGALÉRIA: Jessica Pegulová

Pegulaová s krajankou Coco Gauffovou v nedeľňajšom finále prehrali s Bieloruskou Viktoriou Azarenkovou a Brazílčankou Beatriz Haddad Maiovou v dvoch setoch 1:6 a 4:6. Ani jedna z hráčok ale po zápase nedostala šancu prehovoriť k divákom, na rozdiel od aktérov mužského finále štvorhry o deň skôr.

„Čo sa stalo v Madride, je naozaj sklamanie. Mala som pocit, že k niečomu dôjde," povedala dnes Pegulaová novinárom na turnaji v Ríme.

Rafaela Nadala trápia v poslednom čase zranenia, preto sa fanúšikovia pýtajú, dokedy ešte bude hrať.
Stihne Nadal Roland Garros? Jasný odkaz poslal Federer Zobraziť článok

„Či som vedela, že nebudem môcť prehovoriť? Nie, nikdy som o niečom takom nepočula, nikdy v živote. Neviem, v akom storočí všetci žili, keď urobili toto rozhodnutie," dodala Američanka. Zástupcovia turnaja jej výroky pre BBC nekomentovali.

Gauffová uviedla, že nešlo priamo o samotnú reč. „Bola som vo finále viackrát, takže o tom to nie je. Ide skôr o princíp, aby sa v budúcnosti nestalo ďalším dievčatám, že im tú šancu zoberú," povedala svetová päťka.

Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová sa suverénnym spôsobom prebojovala do 2. kola dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne.
Schmiedlová bude jednotka v Trnave, derniéra Kučovej Zobraziť článok

Azarenková reagovala na podujatie na twitteri: „Bolo ťažké (synovi) Leovi vysvetliť, prečo ho mamička po odovzdaní trofeje nepozdravila," napísala bieloruská tenistka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});