MS v hokeji očami hostí Nového Času: Zápas s Nórskom rozobrali Dávid Buc a Michal Hreus

Slovenská hokejová reprezentácia nastúpila na majstrovstvách sveta v Rige na svoj posledný zápas v skupine B. Súperom zverencov Craiga ...
  • Zdroj: NČ

Slovenská hokejová reprezentácia nastúpila na majstrovstvách sveta v Rige na svoj posledný zápas v skupine B. Súperom zverencov Craiga Ramsayho bolo Nórsko. Nový Čas pritom nesmel chýbať!

FOTOGALÉRIA: Michal Hreus a Dávid Buc

Moderátorka Kristína Pavlikovská, dcéra bývalého hokejistu Richarda Pavlikovského, si so svojimi hosťami zobrala na mušku výkony slovenských hokejistov. Spolu vtipne zanalyzovali hokejové akcie a trefne okomentovali aktuálny priebeh a výsledok zápasu.

Hosťami boli bývalý slovenský hokejista a tréner Michal Hreus a slovenský hokejista Dávid Buc.

Hreusovi do roku 2000 účasť na majstrovstvách sveta v hokeji dvakrát tesne ušla. Keď sa mu do tretice podarilo prebojovať do národného tímu, prvé dva zápasy si v rámci petrohradského šampionátu musel počkať na šancu. Napokon ju dostal, chytil sa a oslavoval zisk historickej medaily pre samostatný slovenský hokej z veľkého fóra so strieborným leskom.

Hreus získal trikrát titul na klubovej úrovni so Slovanom, raz so Žilinou a jeden titul má aj z Nemecka s tímom Mad Dogs Mníchov.

Dávid Buc má za sebou úspešnú sezónu v Michalovciach. Za Slovensko si zahral na MS v roku 2018, 2019 i 2021.

Sledujte nás naživo na facebooku Nového Času alebo na portáli Športový.Čas.sk.

Úvodný vstup pred zápasom Slovensko - Nórsko

Hodnotenie prvej tretiny zápasu:

Hodnotenie druhej tretiny zápasu:

Hodnotenie celého zápasu:

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk