MS v hokeji očami hostí Nového Času: Zápas so Slovinskom rozobrali Róbert Petrovický a Tomáš Bezdeda

Slovenská hokejová reprezentácia nastúpila v nedeľu na majstrovstvách sveta v Rige na svoj šiesty zápas v skupine B. Súperom zverencov ...
  • Zdroj: NČ

Slovenská hokejová reprezentácia nastúpila v nedeľu na majstrovstvách sveta v Rige na svoj šiesty zápas v skupine B. Súperom zverencov Craiga Ramsayho bolo Slovinsko. Nový Čas pritom nesmel chýbať!

FOTOGALÉRIA: Róbert Petrovický

Moderátorka Kristína Pavlikovská, dcéra bývalého hokejistu Richarda Pavlikovského, si so svojimi hosťami zobrala na mušku výkony slovenských hokejistov. Spolu vtipne zanalyzovali hokejové akcie a trefne okomentovali aktuálny priebeh a výsledok zápasu.

Hosťami boli bývalý slovenský hokejový reprezentant a tréner Róbert Petrovický (49) a spevák Tomáš Bezdeda (37).

Bývalý reprezentačný útočník a majster sveta z Göteborgu, sa po konci hráčskej kariéry vydal na trénerskú dráhu. Bol asistent trénera v reprezentačnom A-tíme Slovenska, rolu asistenta si vyskúšal aj v Trenčíne a Slovane Bratislava. Dva roky pôsobil v úlohe hlavného kormidelníka slovenskej reprezentácie do 20 rokov. V roku 2021 zamieril do Švajčiarska, v Lausanne HC pôsobil ako asistent trénera, riaditeľ pre hráčsky rozvoj a kouč juniorského tímu. Pred najbližšou sezónou sa Petrovický stal asistentom trénera v českom Olomouci.

Bezdeda je finalistom prvej série Slovensko hľadá Superstar, v ktorej skončil na 3. mieste. Moderoval hitparádu XXL, zúčastnil sa tanečnej súťaže Let's dane, kde so svojou tanečnou partnerkou Mirkou Kosorínovou skončil na treťom mieste. Tomášovou obrovskou vášňou je práve hokej. Rád športuje, aktívne hráva hokej. Je tiež hráčom futbalového tímu MUFUZA, zloženého z osobností kultúry a športu.

Sledujte nás naživo na facebooku Nového Času alebo na portáli Športový.Čas.sk pri všetkých zápasoch Slovenska na MS.

Sledujte naše vstupy aj počas prestávok a po zápase. Tešíme sa na vás zo Sport Pubu U Belasých v Bratislave pri všetkých zápasoch Slovenska na MS.

Úvodný vstup Roba Petrovického a Tomáša Bezdedu pred zápasom:

Hodnotenie prvej tretiny zápasu:

Hodnotenie druhej tretiny zápasu:

Hodnotenie celého zápasu:

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk