MS v hokeji očami hostí Nového Času: Zápas s Kanadou rozobral Dárius Rusnák

Slovenská hokejová reprezentácia nastúpila na majstrovstvách sveta v Rige na svoj tretí zápas v skupine B. Súperom zverencov Craiga Ramsayho ...
  • Zdroj: NČ

Slovenská hokejová reprezentácia nastúpila na majstrovstvách sveta v Rige na svoj tretí zápas v skupine B. Súperom zverencov Craiga Ramsayho bola Kanada. Nový Čas pritom nesmel chýbať

FOTOGALÉRIA: Dárius Rusnák

Moderátorka Kristína Pavlikovská, dcéra bývalého hokejistu Richarda Pavlikovského, si so svojim hosťom zobrala na mušku výkony slovenských hokejistov. Spolu vtipne zanalyzovali hokejové akcie a trefne okomentovali aktuálny priebeh a výsledok zápasu.

Hosťom bol bývalý slovenský hokejový reprezentant Dárius Rusnák (63). Je držiteľom striebornej medaily zo ZOH 1984, majster sveta z roku 1985 a strieborný z MS 1982-83. V česko-slovenskom drese zaznamenal 156 štartov a strelil 68 gólov. Na majstrovstvách sveta 1986 prispel výrazným spôsobom k zlatej medaile ako kapitán tímu. V roku 2009 ho uviedli do Siene slávy slovenského hokeja. 

Sledujte nás naživo na facebooku Nového Času alebo na portáli Športový.Čas.sk pri všetkých zápasoch Slovákov na MS.

Sledujte naše vstupy aj počas prestávok a po zápase. Tešíme sa na vás zo Sport Pubu U Belasých v Bratislave pri všetkých zápasoch Slovákov na MS.

Úvodný vstup pred zápasom Slovensko – Kanada:

D. Rusnák hodnotí prvú tretinu:

D. Rusnák hodnotí druhú tretinu:

Dárius Rusnák po zápase:

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk