MS v hokeji očami hostí Nového Času: Zápas s Lotyšskom rozobral Šimon Petráš

Slovenská hokejová reprezentácia nastúpila na majstrovstvách sveta v Rige na svoj druhý zápas v skupine B. Súperom zverencov Craiga Ramsayho ...
  • Zdroj: NČ

Slovenská hokejová reprezentácia nastúpila na majstrovstvách sveta v Rige na svoj druhý zápas v skupine B. Súperom zverencov Craiga Ramsayho bolo Lotyšsko. Nový Čas pritom nesmel chýbať!

FOTOGALÉRIA: Šimon Petráš

Moderátorka Kristína Pavlikovská, dcéra bývalého hokejistu Richarda Pavlikovského, si so svojim hosťom zobrala na mušku výkony slovenských hokejistov. Spolu vtipne zanalyzovali hokejové akcie a trefne okomentovali aktuálny priebeh a výsledok zápasu.

Hosťom bol slovenský hokejový reprezentant Šimon Petráš (27). Krídelník Dukly Trenčín bol v širšom výbere trénerov pre svetový šampionát, napokon ale z nominácie vypadol a majstrovstvá sveta si pozrie "iba" z domova v televízii.

Sledujte nás naživo na facebooku Nového Času alebo na portáli Športový.Čas.sk počas všetkých zápasov Slovenska na svetovom šampionáte.

Sledujte naše vstupy aj počas prestávok a po zápase. Tešíme sa na vás zo Sport Pubu U Belasých v Bratislave na všetky zápasy Slovákov na MS.

Úvodný vstup pred zápasom Slovensko – Lotyšsko:

Hodnotenie prvej tretiny:

Hodnotenie druhej tretiny:

Hodnotenie tretej tretiny a celého zápasu:

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk