Iní chodia na Havaj oddychovať, hviezdny pár makať: Shiffrinová s Kildem zaberá na Havaji

Hviezdny športový pár Američanka Mikaela Shiffrinová (28) a Nór Aleksander Aamodt Kilde (30) si užíva spoločné chvíle, no obaja už začínajú ...
  • Zdroj: instagram.com/mikaelashiffrin

Hviezdny športový pár Američanka Mikaela Shiffrinová (28) a Nór Aleksander Aamodt Kilde (30) si užíva spoločné chvíle, no obaja už začínajú myslieť aj na novú lyžiarsku sezónu.

FOTOGALÉRIA: Mikaela Shiffrinová a Aleksander Aamodt Kilde

Podľa záberov na sociálnych sieťach sa im začala fyzická príprava, pričom si na ňu zvolili netradičné miesto. Veď Havaj je pre mnohých raj na zemi, kde chodia oddychovať a nie tvrdo pracovať.

Obaja zaľúbenci majú za sebou úspešnú sezónu. Shiffrinová suverénnym spôsobom získala veľký krištáľový glóbus a k tomu prepisovala aj historické rekordy v počte víťazstiev. Kilde bol vo Svetovom pohári druhý a ovládol hodnotenie za zjazd.

Aj preto si právom dopriali zaslúžený oddych. Američanka sa pochválila zábermi z Mexika a ako pár neskôr žiarili v New Yorku. Tam sa zúčastnili na galavečere týždenníka Time pri príležitosti vyhlásenia rebríčka 100 najvplyvnejších ľudí na svete, do ktorého sa slávna lyžiarka dostala.

Aktuálne sú však už na Havaji, konkrétne na Maui. Druhý najväčší z Havajských ostrovov je obľúbeným cieľom pre zamilované páry. Sú tam ľahko dostupné pieskové pláže a romantické západy slnka.

Shiffrinová s Kildem tiež trávia čas na pláži, ale nie vylihovaním, ale kondičným tréningom. „Mimo sezóny to ide skvele, hehe,“ napísala Mikaela na sociálnej sieti.

Spolu s priateľom robia drepy, cvičia so závažím a trénujú rovnováhu. Podľa záberov na sociálnych sieťach bývajú v romantickom domčeku a voľný čas trávia aj inou športovou aktivitou, golfom či turistikou. Nadchádzajúca sezóna by mala na ľadovci v rakúskom Söldene odštartovať o týždeň neskôr ako vlani, teda na prelome októbra a novembra.

Brazílsky futbalista Dani Alves zostáva naďalej za mrežami.
Dani Alves opäť požiadal o prepustenie: Vyhovel súd jeho žiadosti? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk