Fight Night Challenge so zmenou na karte! V piatok vás borci čakajú na oficiálnej váhe v Trnave

Organizácia pod patronátom Attilu Végha či Rytmusa s názvom Fight Night Challenge pripravila ďalší strhujúci športový zážitok, v podobe ...
  • Zdroj: FNC

Organizácia pod patronátom Attilu Végha či Rytmusa s názvom Fight Night Challenge pripravila ďalší strhujúci športový zážitok, v podobe štvrtého eventu. Na fanúšikov čaká celkovo 11 súbojov v boxe, hlavným zápasom večera pritom bude súboj Rytmusa s legendou MMA Petrom “Monstrom” Knížem.

Attila Végh je pripravený na výzvu v podobe bývalého zápasníka UFC Erica Spicelyho. Dočkáme sa aj už predtým preloženej odvety Mareka Bartla s Karolom Ryšavým a boxer, ktorý je známejší ako zabávač Adam “Bergino” Berger prijal zmenu súpera v podobe šampióna DFN Radeka Roušala.V Trnave sa 13.5. sa bude konať ďalšia, no osobnejšia odveta, v ktorej si to rozdajú Denis Farkaš a Denis Gondžala.

 

“Keby nebol namyslený, tak to nie je až tak osobné. Mal som veľa zápasov fakt s kvalitnými súpermi a veĺkými menami a nikto nebol taký arogantný a agresívny ako on, malý chlapec sa bude takto správať. Cítim sa byť extrémny favorit, nakoľko som boxoval s dobrými boxermi. V MMA zápase ma párkrát štrajchol, no dosť cúval. V boxe to bude za mňa jednosmerná záležitosť,” konštatoval pre organizáciu Denis Farkaš.

 

Chýbať nebude ani návrat rapera a bývalého kickboxerského šampióna Paliho Vaška alias Paliho Hariho. V súboji celebrít proti Šimonovi Koleňovi z Farmy nastúpi Nathan Dzaba, ktorý má skúsenosti aj s MMA, keď absolvoval súboj v Oktagone s Adamom Raiterom a predstavil aj sa aj v
Clash of the Stars.

Top boxerskú triedu budú zastupovať šampióni Slovenska Viliam Tankó a Michal Takács a rovnako technicky vyspelý súboj si odborníci sľubujú aj od duelu Mišalko vs Hačko. Do karty bol na short notice, teda na poslednú chvíľu pridaný aj súboj vicemajstra SR a reprezentanta krajiny v boxe Filipa Kostúra s 27-ročným talentovaným borcom zo Severného Macedónska, ktorým je Ilčo Kostovski. Ten robil okrem iného sparingpartnera Attilovi a ďalším top bojovníkom domácej MMA scény.

 

Fanúšikovia budú môcť svojich oľúbených účastníkov FNC prísť podporiť osobne na verejné váženie, ktoré sa bude konať v piatok 12.5.2023 v novom priestore OC ISLAND od 17:00. Lístky na turnaj sú k dispozícii v sieti predpredaj.sk!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});