Otec Messiho prehovoril o Saudskej Arábii: Takáto je pravda!

Otec argentínskeho futbalistu Lionela Messiho poprel informácie o údajnom prestupe svojho syna do nemenovaného saudskoarabského klubu. ...
  • Zdroj: TASR/AP

Otec argentínskeho futbalistu Lionela Messiho poprel informácie o údajnom prestupe svojho syna do nemenovaného saudskoarabského klubu. Jorge Messi dodal, že žiadne rozhodnutie nepadne do 3. júna, keď odohrá Paríž Saint-Germain záverečný zápas v sezóne proti Clermontu.

FOTOGALÉRIA: Messi

"Klebety sú tu vždy a mnohé obsahujú Lionelovo meno. Môžem vás však uistiť, že pravda je len jedna – dohodnuté nie je nič s nikým. Ani ústne, ani podpísané, ani odsúhlasené a nič nebude do konca sezóny," citovala Jorgeho Messiho agentúra AP. O argentínskeho útočníka má záujem aj americký Inter Miami či Barcelona, s ktorou získal väčšinu úspechov a v roku 2021 ju opustil po vyše dvoch dekádach. Jeho možný príchod už otvorene privítal aj tréner Kataláncov Xavi Hernandez – Messi vsietil za tím 672 gólov a štyrikrát s ním triumfoval v Lige majstrov.

Po Messiho návšteve sa okamžite objavili špekulácie o jeho možnom odchode do Saudskej Arábie
Messiho prestup je hotová vec: Dostal ohromný kontrakt! Zobraziť článok

Podľa niektorých médií by mal 35-ročný Messi hrať v Saudskej Arábii za klub Al Hilal a mal by mať príjem vo výške minimálne 500 miliónov eur. V Rijáde pôsobí aj Cristiano Ronaldo, ktorý prišiel v polovici tejto sezóny do tímu Al Nassr. Prítomnosť oboch hviezdnych hráčov by prilákala ešte väčšiu pozornosť na najvyššiu súťaž v Saudskej Arábii, ktorá bude v decembri organizovať svoje prvé majstrovstvá sveta klubov.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});