Unikátna Veľká cena Miami: Niečo také sa vo Formule 1 len tak nevidí!

Perfekcionizmus na tej najvyššej úrovni. Víkendová Veľká cena na americkom okruhu v Miami nepriniesla žiadne neočakávané udalosti. Všetci ...
  • Zdroj: Northfofo

Perfekcionizmus na tej najvyššej úrovni. Víkendová Veľká cena na americkom okruhu v Miami nepriniesla žiadne neočakávané udalosti. Všetci jazdci, mechanici i monoposty pracovali tak, ako mali, a to je vo Formule 1 vskutku neobvyklý úkaz.

FOTOGALÉRIA: Unikátna Veľká cena Miami

Veľkú cenu Miami ovládol s prehľadom Max Verstappen na Red Bulle, hneď za ním skončil jeho tímový kolega Sergio Pérez a pódium doplnil skúsený Fernando Alonso z Aston Martinu.

Na samotných pretekoch nebolo nič zvláštne a o zábavu sa starali piloti viacerými efektnými i efektívnymi predbiehacími manévrami. Najväčšie vzrušenie mal na svedomí Max Verstappen, ktorý sa na líderskú pozíciu musel postupne predierať až z 9. miesta na štartovom rošte. Vzhľadom na rýchlosť jeho monopostu to však bola viac-menej pohodlná práca. 

V uplynulých rokov si ale fanúšikovia kráľovnej motošportu zvykli aj na iné dramatické prvky - nehody, poruchy, chyby mechanikov, dážď či žlté alebo červené vlajky. Tentokrát bolo ich čakanie márne. To neušlo ani pozornosti skúseného slovenského komentátora Formuly 1 Števa Eiseleho, ktorý na tento historický unikát upozornil prostredníctvom sociálnej siete Twitter.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});