Federerovci na efjednotke: Roger si v Miami trúfol len na rolu spolujazdca

Užívajú si Ameriku! Federerovci si zaspomínali na časy, keď sa presúvali z turnaja na turnaj! Tentoraz však oddychovali. Roger s Mirkou ...
  • Zdroj: Northfoto

Užívajú si Ameriku! Federerovci si zaspomínali na časy, keď sa presúvali z turnaja na turnaj! Tentoraz však oddychovali. Roger s Mirkou najskôr zažiarili na tradičnom Met Gala v New Yorku, potom navštívili zápas NBA a bodkou za pobytom za veľkou mlákou bola VC Miami Formuly jeden.

FOTOGALÉRIA: Roger si v Miami trúfol len na rolu spolujazdca

V Miami si to užila celá rodina, mama Mirka (45), 14-ročné dcéry-dvojičky Myla Rose a Charlene Riva a 9-roční synovia-dvojičky Leo a Lenny, ale asi najviac otec rodiny. Roger bol jedným z hviezdnych hostí, ktorí sa dostali nielen priamo na okruh, ale mohli si ho aj vyskúšať. Bývalý skvelý tenista si tentoraz trúfol len na rolu spolujazdca!

V paddocku poskytol niekoľko krátkych rozhovorov. Pre Skysports povedal, že je to už tretíkrát, čo sa zúčastnil na pretekoch F1. „Toto je tretíkrát, áno. Bol som v Abú Zabí na veľkých pretekoch s Hamiltonom a Rosbergom a potom som absolvoval kvalifikáciu v Barcelone, ktorú som si tiež naozaj užil,“ povedal Roger, ktorý si pochvaľuje, že má čas robiť aj veci, o ktorých kedysi mohol len snívať.

Rogerovi to s manželkou Mirkou ladí.
Roger si s manželkou Mirkou užil New York: Slávny extenista zažiaril v outfite hviezdneho návrhára Zobraziť článok

Na otázku, čo hovorí na triumf Maxa Verstappena, bývalá svetová jednotka pochválila Holanďana, no prezradila svoj obdiv k Lewisovi Hamiltonovi a označila ho za „úžasného“.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});