Prestup Lionela Messiho je na spadnutie: Zahrá si opäť v jednej lige s Cristianom Ronaldom?

Vybuchne prestupová bomba? Možné to je. Hviezdny Lionel Messi (35) totiž mal prikývnúť podmienkam saudskoarabského Al Hilalu. Klub sa ...
  • Zdroj: Northfoto

Vybuchne prestupová bomba? Možné to je. Hviezdny Lionel Messi (35) totiž mal prikývnúť podmienkam saudskoarabského Al Hilalu. Klub sa navyše snaží získať aj jeho dvoch bývalých spoluhráčov z Barcelony.

FOTOGALÉRIA: Prestup Lionela Messiho je na spadnutie

S touto informáciou prišiel britský internetový portál Daily Express a taktiež španielska televízia El Chiringuito TV. Podľa týchto zdrojov argentínsky futbalista už súhlasil s prestupom, a tak by mal zamieriť do saudskoarabskej ligy, kde v konkurenčnom Al Nassr pôsobí Cristiano Ronaldo.

Arabský celok by mal sedemnásobtnému držiteľovi Zlatej lopty ročne platiť astronomických 400 miliónov eur. To je dvojnásobok toho, koľko v súčasnoti na Blízkom východe zarába Cristiano Ronaldo.

Messi sa ospravedlnil PSG a spoluhráčom za nepovolenú cestu do Saudskej Arábie.
Lionel Messi priznal chybu: Ospravedlnenie klubu i spoluhráčom Zobraziť článok

​Na to, aby Al Hilal dokázal presvedčiť Messiho, mal dokonca do svojho klubu zlanáriť aj Sergia Busquetsa s Jordim Albom, ktorí patria k dlhoročným oporám Barcelony. Práve s návratom do katalánskej metropoly bol jeden z najlepších futbalistov všetkých čias ešte pár týždňami spájaný, no teraz vyzerá všetko úplne inak.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk