Sebastian Vettel ohlásil comeback: V júli opäť v efjednotke!

Dlho to nevydržal! A vraj ho ani dlho nebolo treba nahovárať! Štvornásobný majster sveta Formuly jeden Sebastian Vettel na sociálnych ...
  • Zdroj: instagram.com/sebastianvettel

Dlho to nevydržal! A vraj ho ani dlho nebolo treba nahovárať! Štvornásobný majster sveta Formuly jeden Sebastian Vettel na sociálnych sieťach oznámil, že si opäť sadne do monopostu efjednotky.

FOTOGALÉRIA: Sebastian Vettel

Kto dúfal, že to bude v niektorom z tímov tohto ročníka MS, bude asi sklamaný, no zvyšok jeho priaznivcov potešila správa, že sympatický Nemec sa v júli zúčastní jedného z najznámejších festivalov Veľkej Británie. A to na 30. Goodwood Festival of Speed 15. – 16. júla sa Vettel posadí alebo do jedného zo svojich vozidiel, ale bude si môcť vybrať aj z takých skvostov histórie ako sú bývalé auto Nigela Mansella, Williams FW14B z roku 1992 či bývalé auto Ayrtona Sennu, McLaren MP4/8 z roku 1993.

„Bude skvelé byť späť v Goodwoode po všetkých tých rokoch, nemôžem sa dočkať, až sadnem do niektorých z mojich najpamätnejších áut, ktoré budú využívať trvalo udržateľné palivo. Ako vášnivému jazdcovi je pre mňa dôležité, aby sme si teraz aj v budúcnosti mohli zodpovedne užívať jazdu na ikonických pretekárskych autách,“ odkázal na svojom instagramovom profile Vettel.

Elon Musk sa stretol s Red Bull Racing a navrhol nové podujatie Formule 1, fanúšikovia mu povedali, že už existuje...
Trapas Elona Muska: Navrhol nové podujatie F1, fanúšikovia mu povedali, že už existuje Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});