Bez futbalu by sa zrejme poriadne nudil: Nestarnúci Ibrahimovič má namierené do tohto klubu!

Futbalu sa vzdať nemieni. Hviezdny Švéd Zlatan Ibrahimovič (41) po aktuálnej sezóne podľa všetkého opustí AC Miláno, no ďaleko by sa ...
  • Zdroj: Northfoto

Futbalu sa vzdať nemieni. Hviezdny Švéd Zlatan Ibrahimovič (41) po aktuálnej sezóne podľa všetkého opustí AC Miláno, no ďaleko by sa sťahovať nemal. Jeho novým pôsobiskom by sa totiž mohla stať Monza, ktorá je od druhého najväčšieho talianskeho mesta vzdialená len 20 kilometrov.

FOTOGALÉRIA: Zlatan Ibrahimovič

Ibrahimovič oblieka dres AC Milána od roku 2019. V posledných troch sezónach nastrieľal v Serii A 33 gólov. Počas toho však prišiel o miesto v základnej zostave a často ho trápili zranenia. Aj preto v aktuálnom ročníku zasiahol len do 11 ligových stretnutí.

Rodákovi z Malma vyprší zmluva v slávnom milánskom celku na konci tejto sezóny a podľa webu footmercato.net s ním vedenie neplánuje predĺžiť spoluprácu. 

Zlatan Ibrahimovič v drese AC Miláno.
Blíži sa koniec kariéry nestarnúceho Švéda? AC Miláno už o jeho služby zrejme nemá záujem Zobraziť článok

Pri jeho pokročilom futbalovom veku by za normálych okolností prichádzal do úvahy koniec kariéry, no Zlatan Ibrahimovič má podľa všetkého dosť síl i energie na ďalšiu sezónu v profesionálnom futbale. Jeho najbližšie kroky by mali viesť do Monzy, ktorá sa momentálne nachádza na 10. mieste Serie A.

Majiteľom Monzy je bývalý ​taliansky premiér Silvio Berlusconi, ktorý je zároveň blízkym priateľom Ibrahimoviča. Podľa webu footmercato.net je už švédsky kanonier s klubom ústne dohodnutý.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk