Roger si s manželkou Mirkou užil New York: Slávny extenista zažiaril v outfite hviezdneho návrhára

Roger Federer (41) a jeho manželka slovenského pôvodu Mirka (45) si užívajú spoločné chvíle a akcie, na ktoré nemali počas hráčskej kariéry ...
  • Zdroj: TASR/AP

Roger Federer (41) a jeho manželka slovenského pôvodu Mirka (45) si užívajú spoločné chvíle a akcie, na ktoré nemali počas hráčskej kariéry veľa času. Tento týždeň zavítali do USA, kde vzbudili pozornosť na viacerých miestach.

FOTOGALÉRIA: Roger Federer a jeho manželka Mirka

Ako bývalí športovci si nedali ujsť druhé semifinále play-off NBA New York Knicks - Miami Heat (111:105). Roger sa pochválil tiež tým, že „zhrešil“, keď si dal hamburger, ktorý si počas kariéry musel odopierať.

Ich hlavným cieľom cesty za oceán však bola akcia Met Gala v newyorskom Metropolitnom múzeu. Šlo o benefičný galavečer pri príležitosti otvorenia výstavy Karl Lagerfeld: Línia krásy. „Nemohol som byť viac poctený, že som sa mohol na tom zúčastniť. Bol to nezabudnuteľný zážitok a zábava. Som šťastný, že som mohol nosiť outfit, ktorý predstavoval obrovský vplyv Karla na módny priemysel. Celý New York je jednoducho mimo tohto sveta!“ napísal bývalý tenista na sociálnej sieti.

Austrálsky tenista Nick Kyrgios hádže svoju raketu o zem v zápase proti Rusovi Karenovi Chačanovovi v štvrťfinále dvojhry na grandslamovom tenisovom turnaji US Open
Spojenie s mafiou ho vyšlo draho: Francúzsky tenista inkasoval prísny trest Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});