Záhadná smrť olympijskej víťazky († 32): Bola v druhom stave!

Tridsaťdvaročná americká šprintérka Tori Bowieová, ktorá získala zlato na Letných olympijských hrách v Riu de Janeiro v roku 2016, bola ...
  • Zdroj: NORTHFOTO

Tridsaťdvaročná americká šprintérka Tori Bowieová, ktorá získala zlato na Letných olympijských hrách v Riu de Janeiro v roku 2016, bola tento týždeň nájdená mŕtva vo svojom dome na Floride.

FOTOGALÉRIA: Tori Bowie († 32)

Americké médiá teraz uvádzajú, že v čase smrti boli v treťom trimestri tehotenstva. Snáď na konci siedmeho či začiatku ôsmeho mesiaca, kedy je plod už životaschopný. Jeden zo susedov vraj vyhlásil, že Tori bola v pokročilej fáze gravidity, pretože pri svojej štíhlej postave vyzerala, "ako by mala pod tričkom basketbalovú loptu."

Jej telo bolo nájdené v jej dome na Floride v utorok 2. mája. Jej hovorca nasledujúci deň uviedol: „Totálne zdrvení zdieľame veľmi smutnú správu, že Tori Bowieová zomrela. Stratili sme klientku, drahú priateľku, dcéru a sestru. Tori bola šampiónka... maják, ktorý tak jasne žiaril! Sme naozaj zdrvení a naše modlitby sú s rodinou a priateľmi.“

Tori získala bronzovú medailu na majstrovstvách sveta v roku 2015 a kvalifikovala sa do amerického tímu mieriaceho na olympijské hry v Riu de Janeiro v roku 2016, kde ako členka štafety na 4x100 m vybojovala zlato. Pridala tiež striebornú medailu v šprinte na 100 metrov a bronzovú na 200 metrov. O rok neskôr získala ďalšie zlato v štafete na majstrovstvách sveta v atletike v Londýne a tiež individuálne zlato na 100 metrov.

Petr Klíma počas zápasu legiend Česko - Slovensko.
Tragická správa! Úspešného československého reprezentanta († 58) našli bez známok života Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});