Hokejista Marcinko s manželkou Vladimírou: Strach o synčeka!

Neľahké obdobie! Hokejista Tomáš Marcinko (35) má momentálne spolu s manželkou Vladimírou (31) hlavu plnú starostí.
  • Zdroj: Instagram/vladimira.marcinko

Neľahké obdobie! Hokejista Tomáš Marcinko (35) má momentálne spolu s manželkou Vladimírou (31) hlavu plnú starostí.

Ich synček Leonko, ktorý sa narodil len 20. marca, sa musel v utorok vo Viedni podrobiť operácii.

FOTOGALÉRIA: Hokejista Marcinko s manželkou Vladimírou: Strach o synčeka!

O rodinných problémoch sa zverila na instagrame práve Marcinkova žena. „Uplynulé týždne boli moje najťažšie. Trávila som ich medzi nemocnicou a domovom. Leonko potreboval po narodení zdravotnú pomoc, na ktorú nie je na Slovensku potrebná špecializácia, a tak sme chodili na ošetrenia do Viedne. Včera ho tam operovali,“ napísala Marcinková v dojemnom príspevku na instagrame, kde pokračovala:

„To, že budú rodičia pri prebúdzaní detského pacienta z narkózy, bola pre personál samozrejmosť. Personál nás utešoval, usmieval sa na nás, predvídal všetky potreby pacientov aj nás rodičov. Keď videli, že sa mi nedarí dojčiť, pán sanitár mi na ramená priniesol deku a k ústam pohár vody, aby som sa napila,“ vychválila personál slovenská politička.

„Sestry trpezlivo malému odpájali a zapájali všetky elektródy na tele každých 10 minút, keď som ho skúšala dojčiť a nedarilo sa. Ani po tom, čo som ich zavolala po desiaty raz, sa netvárili otrávene. Naopak. Pomáhali ešte viac. Bola som z ich prístupu dojatá. Mali sme v nich obrovskú ľudskú aj profesionálnu oporu. Nikto z nich si toto neprečíta, ale kiežby áno. Napriek ťažobe celej tej situácie a strachu si z toho dňa nesiem očarenie ich prístupom a láskavosťou,“ zažiarila Marcinková a na záver pridala aj dojemné vyznanie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});