Anketa NIKÉ Športovec mesiaca apríl 2023: Mladí hokejisti na tróne!

Žiadne prekvapenie! Víťazmi v ankete NIKÉ Športovec mesiaca apríl 2023 sa podľa očakávania stali mladí hokejisti do 18 rokov.
  • Zdroj: iihf.com

Žiadne prekvapenie! Víťazmi v ankete NIKÉ Športovec mesiaca apríl 2023 sa podľa očakávania stali mladí hokejisti do 18 rokov.

Zverenci trénera Tibora Tartaľa obsadili na nedávnom svetovom šampionáte vo Švajčiarsku výborné štvrté miesto a premiérovo sa stali víťazmi v tejto ankete.

FOTOGALÉRIA: Mladí hokejisti na tróne!

Mladí hokejisti dostali celé Slovensko na nohy, ktoré im veľmi držalo palce a prialo, aby získali bronzovú medailu. Tím okolo kapitána Maxima Štrbáka a ofenzívneho lídra Dalibora Dvorského napokon v boji o tretie miesto tesne prehralo po predĺžení s Kanadou 3:4, ale napriek tomu si získalo srdcia fanúšikov.

Naši juniori sa naozaj nemajú začo hanbiť a na turnaji predviedli výborné výkony. „Zápas o bronz nás bude dlho mrzieť. Je to škoda, ale som na tento tím hrdý. Chlapcom nemám čo vytknúť,“ povedal kouč Tartaľ. V ankete, ktorá sa obnovila od roku 2021 za spolupráci stávkovej spoločnosti NIKÉ, vyhrali hokejisti o sedem hlasov pred zápasníkom Salkazanovom.

Apríl 2023 

1. Hokejisti SR 18 (hokej) 

2. Tajmuraz Salkazanov (zápasenie) 

3. HC Košice (hokej) 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk