Real Madrid je blízko k zisku hviezdy BVB: Astronomická suma za prestup

Španielsky futbalový klub Real Madrid je údajne blízko k angažovaniu stredopoliara Judea Bellinghama z Borussie Dortmund.
  • Zdroj: NORTHFOTO

Španielsky futbalový klub Real Madrid je údajne blízko k angažovaniu stredopoliara Judea Bellinghama z Borussie Dortmund.

Podľa zahraničných médií je úradujúci šampión Ligy majstrov a La Ligy ochotný zaplatiť za prestup anglického reprezentanta vyše 100 miliónov eur. Vedenie nemeckého klubu žiada ešte vyššiu čiastku.

FOTOGALÉRIA: Jude Bellingham

Španielske médiá informujú, že dohoda o letnom prestupe je na spadnutie, podľa denníka Marca ju však kluby oficiálne oznámia najskôr až po konci bundesligovej sezóny.

Devätnásťročný stredopoliar, ktorý exceloval v národnom drese na MS 2022 v Katare, zaujal okrem Realu aj predstaviteľov Manchestru City.

Bellingham prišiel do Dortmundu vo veku 17 rokov z Birminghamu City za 29 miliónov eur a postupne sa vypracoval v oporu tímu.

Od svojho príchodu do Borussie v roku 2020 nastúpil v 130 zápasoch vo všetkých súťažiach, v ktorých strelil 21 gólov.

Dortmund bojuje o ligový titul, štyri kolá pred koncom sezóny zaostáva za vedúcim Bayernom Mníchom o jediný bod. Informáciu priniesla agentúra AFP.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});