Plánuje Ronaldo útek od Saudov? Georgina sa chce vrátiť na miesto, kde bola šťastná

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (38) podpísal v Saudskej Arábii dvojročný kontrakt, ktorý mu garantuje rozprávkové peniaze. ...

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (38) podpísal v Saudskej Arábii dvojročný kontrakt, ktorý mu garantuje rozprávkové peniaze. Všetko ale môže byť inak.

Fotogaléria

Španielsky denník El Nacional zverejnil senzačnú správu, že slávny Portugalčan chce ukončiť zmluvu s klubom Al-Nassr.

Ronaldo prišiel do saudskoarabského tímu len v januári po predčasnom konci v Manchestri United. S predstaviteľmi Al-Nassr podpísal zmluvu na dva roky, ktorá mu prinesie okolo 200 miliónov eur. Je to najvyšší plat v histórii futbalu.

Zaujímavý je fakt, že Portugalčan by v prípade odchodu z Al-Nassr mohol získať angažmán v Reale Madrid. Periodikum El Nacional tvrdí, že Florentino Perez je pripravený opäť získať Ronalda, ale nie ako hráča, ale ako veľvyslanca kráľovského veľkoklubu. 

„Perez garantuje, že Ronaldo nebude bez práce na Santiago Bernabeu. Samozrejme, nebolo by to už v úlohe hráča,“ píše španielsky denník. Takýto scenár podčiarkuje aj fakt, že Ronaldova partnerka Georgina Rodriguezová túži po návrate do Madridu, kde sa dvojica zoznámila.

Päťnásobný víťaz Zlatej lopty nastrieľal dosiaľ v drese Al-Nassr 12 gólov. V Reale Madrid pôsobil v období 2009 až 2018, za klub odohral 438 zápasov a nasúkal 451 gólov. Štyrikrát vyhral Ligu majstrov, tri razy získal MS klubov a Superpohár UEFA, má dva španielske tituly a dva poháre v Copa del Rey.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});