Pastrňák je voľný pre českú reprezentáciu: Škrtne šampionát životný prestup?

Mnohí českí hokejoví fanúšikovia si tak trochu želali vypadnutie Bostonu z prvého kola play off NHL. Pred dvoma týždňami to spomenul ...
  • Zdroj: TASR/AP

Mnohí českí hokejoví fanúšikovia si tak trochu želali vypadnutie Bostonu z prvého kola play off NHL. Pred dvoma týždňami to spomenul aj generálny manažér českej hokejovej reprezentácie Martin Havlák.

FOTOGALÉRIA: David Pastrňák

„Samozrejme by bolo super, keby Boston vypadol,“ povedal Havlát. Teraz je Boston po prehre s Floridou 3:4 na zápasy vonku z play off a David Pastrňák, David Krejči, Jakub Lauko, Pavel Zacha, Tomáš Nosek, Jakub Zbořil sú voľní pre MS. Kouč Česka Jalonen má samozrejme najväčší záujem o najväčšiu hviezdu Bostonu Davida Pastrňáka.

Tretí najproduktívnejší hráč by mal byť zdravý a problém by nemal byť ani s poistením jeho obrovskej ceny. Problémom ale môže byť niečo úplne iné. Pastrňák vlani v lete požiadal o ruku švédsku krásku Rebeccu a povráva sa, že v lete by mala byť svadba. Keďže s ňou súvisia aj niekoľkotýždňové prípravy, môže práve tento fakt urobiť českej reprezentácii v súvislosti s Pastrňákom škrt.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});